Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita - prirodna kozmetika

SAZNAJ VIŠE

Prikaži kategorije
Img

PRIPREMITE SE NA ELIKSIR MLADOSTI... PRIPREMITE SE NA WINE ELIXIR

Resveratrol, osnovni sastojak crnog vina, aktivira sintezu sirtuina (proteina mladosti) koji produljuju život fibroblasta u stanicama povećavajući proizvodnju kolagena i elastina. Lupina je Hipokratova biljka. Njezina osnovna aktivna molekula je lupeol koji se dobiva iz ekstrakta njezine kore te pospješuje kompoziciju kvalitetnog kolagena.

GLAVNO DJELOVANJE

Smanjuje i sprječava linije i bore istovremeno poboljšavajući čvrstoću kože, zahvaljujući resveratrolu i obrniku.

DODATNO DJELOVANJE

Dubinska hidratacija. Obogaćen je pčelinjim voskom – jakim hidratacijskim i omekšavajućim čimbenikom, uljem mekinja, zobi, lecitinom i karite maslacem. Zaštita od štetnih vanjskih faktora s polifenolima maslina i vodom zelenog čaja. Također je dostupan sa SPF 15 za zaštitu od UV zračenja i drugih štetnih utjecaja sunca.

Holistička njega s organskim eteričnim uljima pačulija, nerolija, kadulje i geranija. Jedinstvena kombinacija s obnavljajućim, anti-age i hidratacijskim svojstvima koja izjednačuju kožu, smiruju i poboljšavaju raspoloženje.

NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOL, MINERALNA ULJA.

SAZNAJ VIŠE

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram