Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

O nama

Delmerion - O nama

Jedan smo od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te dadataka prehrani. Kroz proizvode koji daju rješenja za sve potrebe suvremenog čovjeka i njegovog ritma življenja želja nam je donijeti ljudima zadovoljstvo uživanja i življenja. Stvaramo svijest o brojnim mogućnostima preventivnog i korektivnog djelovanja našim proizvodima, čime ljude i činimo sretnijima. Zahvaljujući izvrsnosti koju nastojimo njegovati, promovirati i nuditi, preuzimamo potpunu odgovornost za učinke proizvoda koji su našim posredstvom ušli u živote naših potrošača.

Uživati u ljepoti i zdravlju znači biti u skladu sa sobom, a to je moguće jedino kroz suradnju s prirodom: zato je naš cilj vratiti ljudima zadovoljstvo življenja kroz prirodne proizvode koji vraćaju balans uma, duha i tijela. Surađujemo s odabranim proizvođačima kako bismo na tržište donijeli vrhunske brandove, prepoznajući specifične potrebe svakog pojedinca i nastojeći ih zadovoljiti našom širokom ponudom proizvoda.

Vođeni svojom misijom nastojimo prepoznati specifične potrebe svakog pojedince te kreirati novu svijest o tome što stavljamo na svoju kožu i što unosimo u svoj organizam.

Naši su zaposlenici prvi glasnici ideja i uvjerenja Delmeriona te im pridajemo posebnu pažnju kako bi se što više educirali, razvijali kreativnost, postizali vrhunske rezultate uz zdravu radnu okolina i pozitivan stav. Smatramo da je zadovoljstvo naših zaposlenika garancija uspjeha.

Ako želite postati dio Delmerion Tima prijavite se na info@delmerion.hr ili nam pošaljite otvorenu zamolbu.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram