Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

O nama

Delmerion - O nama

NAŠA VIZIJA

Mjenjajući percepciju o ritualu njege tijela i duha, mjenjamo stil života, uzdižemo ga na višu razinu i postajemo dio svakodnevne osobne njege svakog pojedinca.

NAŠA MISIJA

Strastveno vjerujemo kako je ljepota neposredan pokazatelj stanja uma, duha i tijela. Kultura osobne njege tijela i uma je stil života koji budi dobru emociju, a dobra emocija pokreće svijet. Naša misija je, kroz kultne brandove, svakom pojedincu osigurati da se osjeća dobro, snažno, moćno, a da hipnotički osmjeh na licima naših korisnika bude naša najljepša nagrada.

NAŠA PRIČA

Jedan smo od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te pasta za zube koje su svojim inovativnosti zauvijek promijenile percepciju o njezi najljepšeg ukrasa na licima svakog pojedinca. Naša je priča započela s jednostavnom misijom i čvrstim uvjerenjem. Vođeni idejom kako je ljepota sinonim za jednu cijelo životnu filozofiju – tržište smo obogatili svjetski renomiranim brendovima koji su našim posredstvom vratile moć i snagu natrag u ruke naših potrošača. Iza svakog od brendova koji predstavljamo stoji dugogodišnja povijest, neosporiva snaga, djelotvornost i moć koja je prepoznata i priznata na svjetskoj razini. Zato naše brendove biraju samo probrani.

POVJERENJE

Oni koji su nam poklonili svoje povjerenje itekako znaju prepoznati i valorizirati osjećaj luksuza i cjeloukupnog stila života kojeg nudimo, te se ne libe odabrati – ono najbolje. Brendovi koji su našim posredstvom ušli u živote naših potrošača - svojom inovativnošću u potpunosti mijenjaju pravila igre u preparativnoj kozmetici, a kvalitetu života onih koji ih koriste – podižu na jednu posve novu razinu. Zahvaljujući izvrsnosti, luksuzu i lifestyleu kojeg njegujemo, promoviramo i nudimo, preuzimamo potpunu odgovornost za učinke proizvoda koji su našim posredstvom prisutni u životima naših potrošača. U konačnici – i sami slijedimo najviše postulate cjeloukupnog životnog stila kojeg s ponosom predstavljamo.

S ljubavlju, Vaš Delmerion tim

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram