Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita - prirodna kozmetika

SAZNAJ VIŠE

Prikaži kategorije
Img

Čišćenje kože je osnovni, možda i najvažniji korak u njezi lica. Uklanjajući štetne elemente okoliša pomažemo da naša koža lakše primi blagotvorne sastojke drugih proizvoda za njegu lica.

APIVITA prirodna kozmetika je kreirala liniju za čišćenje lica s visokim postocima prirodnih sastojaka, od 89 do 100%. Sadržava blage čestice za čišćenje, sapuniku i prirodna maslinova i bademova ulja koja omogućuju učinkovito čišćenje, istovremeno poštujući fiziologiju kože. Sedam organskih eteričnih ulja linije pomlađuju kožu, podižu raspoloženje i pružaju blagodat.

Kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje, APIVITA je zamijenila običnu vodu organskom vodom zelenog čaja.

Ne sadrži SLES i SLS, parabene, silikone, polipropilen glikol i mineralna ulja.

SAZNAJ VIŠE

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram