Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita - prirodna kozmetika

SAZNAJ VIŠE

Prikaži kategorije
Img

VODA JE IZVOR ŽIVOTA... I ZA VAŠU KOŽU

APIVITA prirodna kozmetika je kreirala Aqua vita liniju koja pruža 24-satnu hidrataciju za sve tipove kože, s prirodnim sastojcima i do 92%.

GLAVNO DJELOVANJE

24-satna hidratacija zahvaljujući prirodnim sastojcima konopljike, zobi i lecitina. Konopljika povećava hidrataciju za 28%, dok zob i lecitin pomažu koži da zadrži vodu te pojačavaju prirodni obrambeni mehanizam kože.

DODATNA DJELOVANJA

Anti-age djelovanje. Sadrži vitamine A, E, C. Štiti od štetnih utjecaja okoliša zahvaljujući polifenolima maslina koji blokiraju djelovanje slobodnih radikala te vodi ruže i zelenog čaja. Sadrži također i SPF 10 za zaštitu od sunca.

Holističko djelovanje. Pomlađivanje i toniranje zahvaljujući eteričnom ulju geranija.

NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOL I MINERALNA ULJA.

SAZNAJ VIŠE

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram