Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Događanja

Objavljeno 04.04.2012.

GALLO - APIVITA LAUNCH

Svečano lansiranje branda Apivita, koji je napokon stigao u Hrvatsku, održano je u restoranu Gallo u prisutnosti brojnih novinara i farmaceuta. Također, svojim sudjelovanjem događaj su uvećali gospodin Nikos Koutsianas, osnivač i izvršni direktor tvrtke Apivita, gospođa Areti Kafantari, marketing menadžer Apivite, njezina ekselencija Ourani Arvaniti, veleposlanica Helenske Republike u RH, Prvi savjetnik za ekonomsku suradnju u RH Panayiotis Prevezanos, te gospođe Meri Delić i Blaženka Budinski, vlasnice tvrtke Delmerion.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram