Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

dr.brandt - doktor u vašem domu

SAZNAJ VIŠE

Prikaži kategorije
Img

GENETSKI KOD STARENJA NAPOKON JE SLOMLJEN!

Hollywoodski estetski kirurg, dr.Frederic Brandt začetnik je novog pristupa u njezi kože na način da kroz kozmetiku koju svatko može koristiti u toplini svog doma oponaša invazivne dermatološke zahvate.  Madonna, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Marc Jacobs i Gwyneth Paltrow samo su neka od imena koji svoj mladoliki izgled održavaju zahvaljujući proizvodima iz dr.brandt  skin care linije.

Proizvodi su  formulirani pod dermatološkom kontrolom za maksimalnu sigurnost i učinkovitost te nude najveću učinkovitost dostupnu bez liječničkog recepta. Svaki proizvod posvećen je očuvanju lijepe, mlade kože i prilika za svakoga da „doktora povede sa sobom doma.“

DNA linija proizvoda protuotrov je za starenje stanica. DNK koji nosimo u sebi određuje naš cijeli život, ne samo kako izgledamo, već određuje i način kako će naša koža i tijelo stariti. Dr. Fredric Brandt je u svom najnovijem istraživanju otišao direktno u srž problema starenja kako bi u samom DNK kodu zaustavio proces staničnog starenja kože i vratio godine unatrag. 

Primjenom najsuvremenije i nezapamćene tehnologije te godina istraživanja, Dr.Brandt je razvio liniju Do Not Age koja prodire dubinski u kožu, pronalazi greške i oštećenja zapisane u samim kromosomima, a koje uslijed starenja izlaze na površinu u obliku bora, linija, mlohavosti i gubitka volumena. 

 

Prednosti DNA linije:
* transformacija kože unutar 4 tjedna
* brisanje tragova godina koji se primjećuju u ogledalu
* najmoćnija doza seruma koji vraća godine unatrag
* svaka perla djeluje kao mini laboratorij

 

Kroz ovu liniju, kozmetička industrija otišla je u dubinu gdje još nitko do sada nije uspio prodrijeti. Direktnim usmjeravanjem djelovanja na uzroke starenja i povezivanjem uzroka sa posljedicama, DNA linija dopire u samu srž staničnog starenja, u genetski kod.

„.. Kada je riječ o tome kako i zašto starimo, znanost je upravo dokazala da ne moramo uvijek prihvatiti ono sa čime smo rođeni.  DNK je programiran kao okvir u kojem živimo, no sada smo ušli u taj kod i promijenili proces starenja kože“, objašnjava dr.Brandt. 

SAZNAJ VIŠE

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram