Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita - prirodna kozmetika

SAZNAJ VIŠE

Prikaži kategorije
Img

TIJEKOM NAJBOLJIH GODINA VAŠEG ŽIVOTA, RAZMAZITE SE... TRETMANOM QUEEN BEE

Za “zlatne godine“ u životu žene, APIVITA prirodna kozmetika predstavlja Queen Bee, potpunu liniju za njegu lica s matičnom mliječi, koja smanjuje duboke bore i poboljšava elastičnost kože.
Za bolje rezultate, APIVITA je ugradila matičnu mliječ u liposome kako bi blagotvorno djelovanje prodiralo duboko u slojeve kože.

GLAVNO DJELOVANJE 

Smanjuje bore i opuštanje kože dok u isto vrijeme omogućuje učvršćivanje i djeluje obnavljajuće na zrelu kožu zahvaljujući matičnoj mliječi, morskoj travi i prirodnoj lipoaminokiselini.

DODATNA DJELOVANJA

Dubinska hidratacija s medom, pčelinjim voskom i karite maslacem čiji su učinci idealni za hidrataciju i omekšavanje. Zaštita od onečišćenja iz okoliša zahvaljujući ekstraktu lista masline i vodi zelenog čaja koji blokiraju rad slobodnih radikala i zaustavljaju oksidacijski proces.

HOLISTIČKO DJELOVANJE

Eterično ulje mirisne smole obnavlja zrelu kožu i podiže raspoloženje.

NE SADRŽI PARABENE, SILIKONE, POLIPROPILEN GLIKOL, MINERALNA ULJA.

SAZNAJ VIŠE

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram