Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita - prirodna kozmetika

SAZNAJ VIŠE

Prikaži kategorije
Img

Ruke su dio tijela koje su nezaštićene i stalno su izložene raznim vanjskim utjecajima: vremenu, pranju, doticaju sa sredstvima za čišćenje  zbog kojih koža ruku postaje oštećena, suha, hrapava i crvena što je čini posebno osjetljivom. Lijepe i njegovane ruke i nokti vrlo se često odmah primjete jer nisu prekrivene odjećom te predstavljaju odraz svake osobe. Zato je potrebno ruke svakodnevno njegovati.

Za prirodnu njegu ruku Apivita je razvila liniju HAND CARE koja sadrži do čak 98% prirodnih sastojaka.

SAZNAJ VIŠE

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram