Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Apivita - prirodna kozmetika

SAZNAJ VIŠE

Prikaži kategorije
Img

Svi roditelji žele da im dijete bude čisto, uredno i mirišljavo, a na tržištu se može pronaći široka paleta proizvoda s navedenim karakteristikama. Kada su djeca u pitanju, s posebnim oprezom se odabiru kozmetički proizvodi gdje su najznačajniji kvaliteta, sastojci i provedena ispitivanja.

Dječja koža je mekanija i nježnija pa je sukladno tomu osjetljiva, sklona dehidraciji te više reagira na podražaje i infekcije. Dječja koža također apsorbira više sastojaka iz kozmetičkih proizvoda pa je od osobite važnosti izabrati prave proizvode za njegu kože djece koji neće štetiti njihovom zdravlju.

Zato je Apivita kreirala prirodne proizvode za bebe i djecu s organskim sastojcima kako bi se brinula za osjetljivu kožu djece na najzdraviji, najsigurniji i najprirodniji način. Apivitina linija za djecu sadrži EKO-BIO liniju certificiranih organskih proizvoda i Apivita KIDS s 90-96% prirodnih sastojaka. Svi su proizvodi dermatološki testirani, a poneki su dodatno oftalmološki testirani.

Apivitina dječja linija je jednostavne formule, s blagim sredstvima za čišćenje, bez bojila i s niskim udjelom parfema. Apivitina dječja linija sadrži velik udio prirodnih sastojaka kao što su med, pšenični proteini, organski biljni ekstrakti, biljne infuzije nevena, organska i eterična ulja.

Linija KIDS obuhvaća:
• Šampon i regenerator s narom i medom
• Šampon i gel za tuširanje s tandžerinom i medom
• Regenerator s ružom i medom

EKO-BIO LINIJA:
• Zaštitna krema s nevenom i cink oksidom
• Blagi šampon s kamilicom i medom
• Šampon za kosu i tijelo s nevenom i medom
• Blagi gel za tuširanje s lavandom i medom
• Prirodno ulje s lavandom i medom

SAZNAJ VIŠE

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram