Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

PROSINAC 2017
BLISTAVA KOŽA LICA U ZIMSKIM MJESECIMA

Objavljeno 11.12.2017.

BLISTAVA KOŽA LICA U ZIMSKIM MJESECIMA

Jeste li znali da je blistavost kože rezultat sposobnosti svjetlosti da se širi i reflektira?

Blistavost kože određuje intenzitet refleksije svjetlosti. Kada svjetlost prolazi kroz našu kožu, ona „pada“ na stabilnu mrežu kolagena i elastinskih vlakana u unutrašnjosti kože, a dio te svjetlosti se reflektira van što rezultira blistavom kožom. U zimskim mjesecima, zbog manjka sunčeve svjetlosti naša koža prirodno postaje svjetlija, no isto tako ona postaje i manje blistava. Blistavost i zdravi sjaj koži možemo dati korištenjem proizvoda koji su bogati sastojcima koji sadrže vitamin C ali i redovitom eksfolijacijom kože. 

Da biste vidjeli pravu razliku na svojoj koži, koristite piling najmanje dva puta tjedno, a najbolji rezultati se postižu piling kremama koje sadrže sastojke s vitaminom C, kao što je primjerice borovnica. Eksfoliranje pomaže prirodnoj sposobnosti kože da se regenerira i osigurava optimalnu apsorpciju kreme za njegu lica, no nakon pilinga koži je potrebna specijaliziranija njega obogaćena vrijednim hranjivim tvarima. Revitalizirajuće maske s narančom ili narom za blistavost su bitna nadopuna u njezi za lijepu i mladenačku kožu.

dr. brandt mikrodermoabrazija je revolucionarna formula dizajnirana kako bi što bolje oponašala ordinacijsku mikrodermoabraziju. Koža se eksfolira sitnim granulama, ali i mliječnom kiselinom zbog čega se u potpunosti uklanjaju mrtve stanice i diskoloracije na koži, a koža ostaje mekana, glatka i blistava. Nakon ovoga tretmana omogućena je bolja apsorpcija proizvoda za njegu kože i smanjenja pojava tankih linija i nepravilnosti na koži. Oxygen facial, dr.brandt profesionalna maska za trenutnu oksigenaciju i čišćenje u vlastitom domu osmišljena je da poveća blistavost kože i osnaži umornu i beživotnu kožu. Moćna formula inspirirana je jednim od najpopularnijih tretmana u dr.brandt ordinacijama kako bi spasili svoju kožu od ubrzanog načina života u samo 3 minute. Oxygen maska s revitalizira i vraća energiju umornoj, beživotnoj i koži bez sjaja, pruža čišći i blistaviji ten i otkriva novu blistavost kože.

Koža se prirodno eksfolira sporije kako starimo te je stoga iznimno važno redovno eksfoalirati kožu kako bismo ju održali bez znakova starenja. Kako postajemo stariji, koža gubi svoj sjaj i gustoću i pojavljuju se bore. Mikro-obnova kože je oštećena, a formulacija kolagena i elastina, koja tvori čvrstu mrežu i pridonosi gustoći kože, se smanjuje. Štoviše, dio svjetla se ne reflektira i koža izgleda manje sjajna. Istodobno se elastičnost kože smanjuje i pojavljuju se nabori. Zbog toga je potrebno koristiti proizvode koji eksfoliraju gornji sloj kože, potiču bržu obnovu i daju sjajnu, zdravu kožu.

Nakon pravilnog čišćenja, serum je koji štiti kožu od prijevremenog starenja i pruža blistavost koži najvrjedniji je saveznik koji pomlađuje kožu i obnavlja njezin prirodni sjaj i blistavost. Prema israživanjima, korištenje seruma s kremom za lice drastično poboljšava izgled kože. Apivita Bee Radiant linija s matičnim stanicama naranče, povećava proizvodnju kolagena i elastina te ostalih elemenata (proteina i enzima) koji poboljšavaju pravilnu unutarnju i vanjsku strukturu kože, a rezultat je glatka i baršunasta koža sa zdravom blistavošću. S 100% čistim organskim eteričnim uljima bergamota, zelene mandarine, ruže i grejpa, pruža sjaj i pomlađivanje kože i raspoloženja.

I naravno, nemojte zaboraviti staviti zaštitu od sunca, kako ljeti tako i zimi. Zaštita od sunca je najvažniji tretman za zaštitu kože od prijevremenog starenja jer ona štiti kožu od štetnog utjecaja UVA zraka koje apsorbira dermis tokom čitave godine.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram