Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

STUDENI 2017
ŠTO JE SVE POTREBNO MOJOJ KOSI?

Objavljeno 29.11.2017.

ŠTO JE SVE POTREBNO MOJOJ KOSI?

 

Ja i moja kosa!

Jeste li znali da žene kasne na barem jedan sastanak tjedno jer nisu zadovoljne svojom kosom? Da 65% žena izbjegava otvaranje prozora automobila, umakanje kose u vodu dok plivaju, pa čak i odluče ne nositi šešire ili kape kako ne bi uneredile kosu? Kako zvuči činjenica da je u prošlom mjesecu čak 40% žena plakalo zbog svoje kose?

To su samo brojke koje dokazuju ono što već znamo: Žene vole svoju kosu. Zdrava i lijepa kosa poboljšava ne samo naš izgled, već i naše raspoloženje. Žene troše svoje vrijeme, novac i energiju, vodeći računa o njoj i odabirući odgovarajući proizvod. No da li doista odabiremo odgovarajuće proizvode za njegu svoje kose? I koju ulogu u njezi kose imaju šampon, regenerator, maska, ulje za kosu?

Moderan način življenja i sve zagađeniji okoliš, imaju daleko veći negativni utjecaj na zdravlje i izgled naše kose. Zbog toga je kosi potrebna puno veća briga i intenzivnija njega i zaštita. Kosa zahtjeva sveobuhvatnu njegu koja će zadovoljiti sve njezine potrebe.

Šampon – čišćenje kose i vlasišta

Primarna uloga šampona je čišćenje kose i vlasišta kako bi se uklonio sloj loja (masnoća), mrtve stanice kože, ostatci proizvoda za stiliziranje kose i sva ostala prljavštvina koja se nalazi u kosi i na tjemenu. Pranjem kose toplom vodom, kutikule koje prekrivaju vanjski sloj vlasi kose i čine čvrsti zaštitni sloj, lagano se odižu od baze vlasi. Tada su vlasi kose izloženije toplini i vanjskim utjecajima, a ujedno i sve aktivne tvari iz šampona dublje prodiru u svaku vlas. To je jedan od razloga zašto je potrebno odabrati dgovarajući šampon ali i šampon koji je prirodan i ne sadrži štetne sastojke.

Regenerator – zaštićena kosa spremna za oblikovanje

Regenerator za kosu svoje blagotvorno djelovanje pokazuje upravo na kutikulama vlasi. Smanjuje odizanje kutikula te oblikuje čvrsti sloj bez pukotina i povišenih dijelova. Time je vlas pripremljenja za oblikovanje i zaštićena od brojnih oštećenja koja mogu nastati njenom izloženošću. Odgovarajući regenerator će dubinski nahraniti i njegovati vlas kose, štiti je od oštećenja i pucanja vrhova te joj vratiti izgubljenu blistavost i živost. 

 

 Maske - neophodni korak za intenzivnu njegu kose

Uz regenerator, kosi je potrebna i maska za kosu koja pruža dugotrajne blagodati za kosu.  Zbog svakodnevnih štetnih utjecaja kojima je naša kosa izložena, oblikovanje toplinom (feniranje, peglanje i sl.), toplo ili hladno vrijeme, grijani i suhi zrak u prostorijama, vjetar i UV zračenje, dolazi do oštećenja kose. Oštećena kosa ne može se sama obnoviti i zbog toga joj je potrebna pomoć u obliku maske za kosu. Maska za kosu dubinski njeguje i obnavlja te štiti kosu od oštećenja.

 Ulje – drevna tajna lijepe kose

Ulje za kosu odlična je njega kose prepoznata od davnina, a učinkovito je iz više razloga. Opskrbljuje kosu esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E, koji njeguju vlasi i daje im sjaj. Također, popravlja oštećenja na kosi i sprečava njihovo nastajanje. Ulje njeguje i vlasište i kosu, a ovisno o njegovom sastavu, pruža učinkovito rješenje za probleme suhoće vlasišta, perut, opadanje kose, suhoću kose, osjetljivost vlasišta i sl.

 

Holistička njega kose – vaše potrebe, naše rješenje!

Njega kose je prioritet i za APIVITU! Proizvodi za njegu kose povezani su s poviješću i početkom tvrtke, krajem 70-ih godina. Propolis, med i grčka priroda su bili glavni protagonisti prirodnog niza šampona unutar poznate staklenke farmaceutske boce u to vrijeme. Čak i tada, APIVITA je prepoznala da svaka osoba ima specifične potrebe i stvorila niz šampona koji su pokušavali zadovoljiti sve potrebe i ponuditi rješenja za kosu i vlasište na prirodan način. Oni su prirodni i učinkoviti proizvodi čiji je raspon čudesno preobražen kako bi ponudio rješenja za pokrivanje više od naših potreba. Pokriva zahtjevne standarde modernog življenja, štiteći kosu od vanjskih čimbenika kao što su stiliziranje, onečišćenja iz zraka, klimatizirani radni prostori, nedostatak hidratacije, pa čak i stresa!

Ključni faktor - personalizacija

APIVITA ima integrirani pristup osobnim potrebama za kosu i vlasište. Svaki proizvod je holistički s višestrukim djelovanjem, ali postoji i cjelovita obrada s kombinacijom proizvoda za svaku potrebu, a ne samo šampon. Od korijena do vrhova, prava kombinacija donosi pravi rezultat, čak i u postojanim problemima kao što su suho vlasište, prhut, gubitak kose, dehidracija, prekomjerna masnoća, tanka kosa ili osjetljivo vlasište! Istovremeno, sve su formule obogaćene eteričnim uljima koja jačaju učinak proizvoda i poboljšavaju vaše raspoloženje.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram