Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

OŽUJAK 2017
MASKA ZA LICE KOJU ĆETE SKINUTI POMOĆU – MAGNETA

Objavljeno 16.03.2017.

MASKA ZA LICE KOJU ĆETE SKINUTI POMOĆU – MAGNETA
Maske za lice postale su must have za njegu kože, a ponuda različitih preparata, zahvaljujući kojima će koža biti bolja, zdravija i “sretnija”, često nas ostavlja u nedoumici – koja maska će biti najbolja i najbrže pokazati rezultate?

Ne znam jeste li već vidjeli najnoviju masku za lice koje upijaju i povlače sve nečistoće iz vaše kože? 

Impresivno novo otkriće za čišćenje kože stvoreno je u obliku magnetne maske koja čistom fizikom zapravo izvlači sve nečistoće iz naše kože. Prvi korak uključuje crnu masku koja je u tekućem obliku i sadrži sitne čestice željeza koje nanosite direktno na kožu. Nakon svega pet do deset minuta uvuče se u sve pore i bore na licu.

Nakon toga se s magnetom koji je suprotnog naboja, maska jednostavno odvaja od kože i pritom izvlači sve nečistoće koje su se nalazile na površini kože, ali i one koje su se nalazile u porama. Ovaj oblik dubinskog čišćenja izvrstan je za mitesere, ljude koji imaju problema s pretjeranim punjenjem pora koje se zatim začepe, upale i pretvore u akne. Dodatna pogodnost je ta što nema mehaničkog oštećenja kože, kožu nije potrebno trljati, ispirati niti išta slično. Maska sadrže i brojne druge sastojke koji njeguju kožu, obnavljaju ju i čine ju mekom i podatnom.

Za korištenje maske nije potrebno koristiti vodu, nije potrebno vlažiti lice prije maske niti je potrebno ispirati masku s kože jer sve odradi magnet. Magnetno privlačenje i veze među sitnim željeznim česticama su neznatne i ne utječu negativno na zdravlje kože niti zdravlje ljudi.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram