Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

PROSINAC 2016
Njega usana zimi

Objavljeno 10.12.2016.

Njega usana zimi

Jedan od glavnih razloga zašto nisam ljubitelj zime i hladnog vremena su problemi s kojima se suočavam za vrijeme niskih temperatura. Vjetar i hladnoća dobitna su kombinacija za često viđen zimski look – ispucale usne.

 Prvi korak u pravilnoj njezi usana je dovoljna količina tekućine, zato je važno da i zimi osigurate svome tijelu dovoljnu količinu vode i vitamina.

 Osim vode važno je i da u organizam unosite dovoljne količine vitamina C i E.

Zašto baš vitamin E? Jer su nedavna istraživanja pokazala da usporava proces starenja kožei cjelokupnog organizma te ubrzava zacjeljivanje rana i pomaže kod obnavljanja oštećene kože.

Vitamin C poslužit će za samu resorpciju vitamina E te će zaštititi vaš organizam od prehlada, gripa i neugodnog herpesa na usnama.

Kada ste svojim usnama osigurale „njegu iznutra“ vrijeme je da ih zaštitite od vanjskih utjecaja poput vjetra i hladnoće. Zimi izbjegavajte ruževe koji dodatno isušuju usne, barem kada vrijeme provodite na otvorenom i radije birajte balzame za usne ili sjajila sa hidratantnim svojstvima.

Osim navedenoga priuštite svojim usnama barem jednom tjedno kvalitetan, ali nježan piling kojim ćete skinuti površinski suhi sloj kože. Ipak, zimi je potreban oprez jer su ispucale usne već dovoljno napaćene i izranjavane te im ne treba grupo trljanje kojim ćete napraviti više štete nego koristi.

APIVITA prirodna kozmetika i njezini lip care proizvodi s medom, propolisom, pčelinjim voskom i organskim karité maslacem hidratiziraju, štite i obnavljaju osjetljivu kožu usana.

Jedinstveni su sa 100% prirodnom bazom i do 100% prirodnim sastojcima.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram