Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

PROSINAC 2016
SVE O FILERIMA ZA LICE

Objavljeno 10.12.2016.

SVE O FILERIMA ZA LICE

Dermalni hijaluronski fileri popunjavaju bore i revitaliziraju lice. Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati glavne su prednosti ovog tretmana. Hijaluronski fileri su namijenjeni  tretiranju svih zona lica. Njihovim injiciranjem u kožu postiže se popunjavanje bora, ali i vraćanje izgubljenog volumena te rehidracija kože zbog retrakcije molekula vode. Također se pokazalo da fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena. Najvažnije je naglasiti da hijaluronski fileri omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica. Tretiranjem određenih dijelova lica posebnim tehnikama, postiže se zapravo efekt liftinga lica. Hijaluronskim filerom se može tretirati područje oko očiju, čelo, obrazi, nazolabijalne bore (od nosa prema usnicama), mogu se koristiti za povećanje usana i već spomenuto, korigiranje kontura donjeg dijela lica. 

Izgladite bore, vratite licu sjaj, koži tonus i mladolik izgled...

Kako to postići, a pritom izbjeći agresivne tehnike rješavanja bora koje zahtijevaju kirurške zahvate. Injekcije hijaluronske kiseline spadaju u nekirurške metode pomlađivanja kojima pribjegava sve veći broj onih koji žele što prirodniju, a opet učinkovitu i sigurnu korekciju bora na licu i vratu. Hijaluronski fileri omogućuju da se u znatnoj mjeri poboljša  izgled lica, vrati volumen, dobije efekt liftinga, smanje bore, te pritom zadrži prirodnost, a izbjegne ukočenost lica kakvu ostavlja botox. Upravo je u tome, prema mišljenju mnogih, najveća vrijednost hijaluronskih filera u odnosu na ostale slične metode, što zadržava prirodan izgled.

Sastavni dio kože
 Hijaluronsku kiselinu koža dobro podnosi jer je ona njezin sastavni dio.To je prirodna molekula koja je odgovorna za volumen i oblik kože. Učinkovita je kada koži treba vratiti izgubljenu vlagu, minerale i kisik. Starenjem stanice kože gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline, zbog čega koža gubi vlažnost, čvrstoću, te se javljaju bore. Hijaluronska kiselina je bezbojni gel koji se veže za molekule vode u koži što rezultira bubrenjem kože i smanjenjem bora. U tijelo se ne unosi nikakvo strano tijelo, već prirodni građevni sastojak kože. Punjači na bazi hijaluronske kiseline nakon što se uklone iz organizma potiču razvoj novog vezivnog tkiva, što dodatno poboljšava rezultat i time njihov efekt traje duže.

 Ispunjavanje bora hijaluronom

Hijaluron popunjavajući bore, daje licu svježiji i mlađi izgled, a da se pri tome ne narušava njegov prirodni izgled. Ispunjavanje bora hijaluronom je gotovo bezbolno, što ovisi od osobe do osobe. Prije tretmana na željena mjesta aplicira se krema koja sadrži lokalni anestetik, i potom se bore popunjavaju. U slučaju ispunjavanja bora oko ustiju, vrlo često se primjenjuje lokalna anestezija u obliku injekcije. Tretman se može vršiti u bilo koje doba godine, a nakon tretmana savjetuje se samo slijedećih par dana izbjegavanje sunčanja i nanošenje kreme prema savjetu liječnika.

Sve popularniji tretman

Injekcije hijaluronskih filera u kožu lica postaju sve popularnije. U svakodnevnoj medicinskoj praksi najtraženiji i najpopularniji filer je hijaluronska kiselina, koja je na tržištu prisutna u nekoliko komercijalnih varijanti. Općenito,danas vlada trend primjene privremenih filera, na čelu s hijaluronskom kiselinom, koja je i inače sastavni dio ljudskog organizma. Osim što ne izaziva imunološki odgovor organizma, ona se u slučaju neadekvatne primjene nakon nekog vremena, između 6 do12 mjeseci, razgradi, tako da nema trajnih posljedica za pacijenta. Filerima hijaluronske kiseline stimuliraju se kolagen i elastin, pa se na taj način uspješno peglaju bore.

Fileri imaju za cilj nadoknaditi gubitak potkožnog masnog tkiva i ispuniti nastale defekte kože. Princip je da punjači mehanički nadoknađuju defekte kože i nedostatak volumena. Na isti način smanjuju bore. Nadoknadom volumena koža lica nije više spuštena, te lice izgleda znatno mlađe i bolje. Kod pomlađivanja lica najvažnija je nadoknada masnog tkiva u središnjem dijelu lica, tj. u jagodicama, što daje srcoliki oblik lica. Hijaluronskim filerima najčešće se popunjavaju već formirane bore u cilju pomlađivanja, iako se sada koriste i kod osoba iznad 25. godine kao prevencija nastanka bora.
samo popunjavanje bora i vraćanje izgubljenog volumena već i rehidracija kože. Dovodi i do regeneracije kolagena, kao i do stvaranja novog. Tretiranjem određenih područja lica posebnim tehnikama postiže se zapravo učinak liftinga lica. Hijaluronskim filerom se može tretirati cjelokupno područje oko očiju, čelo, obrazi, usne i  korigira se kontura donjeg dijela lica.

Razlika je u tretiranju izborane i mlade kože u količini i vrsti hijaluronske kiseline koja se koristi, kao i u razini kože koja se tretira. Hijaluronski fileri se često kombiniraju s drugim tretmanima, kao što su primjerice, mezoterapija, kemijski pilinzi, botulin, laserski tretmani, kao i LPG tretmani, jer svaki od tih tretmana ima određene domete i područja djelovanja.Dr.Brandt ima inovaciju za vas !!!!

 

Starenje, gubitak volumena, preraspodjela potkožnog masnog tkiva, opuštanje kože i nastanak udubina i modificirana ravnoteža lica.

Ispupčenja i udubljenja na licu i način na koji se svjetlo reflektira od njih omogućujeljudima da prepoznaju znakove starenja. Pomlađivanje lica nije vezano uz uklanjanjebora. Potrebno je malo preoblikovati lice da bi izgledalo prirodno mlađe i ljepše.

Inspiriran dermo filerima koji se koriste u dermatološkim ordinacijama, Dr. Brandt je kreirao 3-D Filer Masku koja daje volumen, popunjava bore i preoblikuje konture lica za mlađi izgled kože. 

3-D Filer maska je prvi filer dizajniran od strane doktora za vizualno popunjavanje, podizanje i preoblikovanje kontura lica.

 DJELOVANJE PROIZVODA

Vizualno vraća volumen, popunjava i preoblikuje konture lica.  

 JEDINSTVENI KOMPLEKS ADIPOFILL’IN

Jedinstvena kombinacija hijaluronske kiseline, obnavljajućih peptida i Adipofill’in-a koja stimulira proizvodnju hijaluronske kiseline, povećava volumen kože i poboljšava regeneraciju tkiva.

NAKON 15 MINUTA – Zadovoljni dobrovoljci

77% zamijetilo promjenu u izgledu lica

97% koža izgleda zaglađena i popunjena

NAKON TJEDAN DANA – Zadovoljni dobrovoljci

83% proizvod popunjava bore i linije

90% izgled bora “smijalica” se popravio

94% koža izgleda popunjenije, volumen je povećan

100% linije i bore su manje vidljive

 * Kliničko istraživanje provedeno na ženama između 35-65 godina  - Test zadovoljstva

 

VRAĆA VOLUMEN

BOOSTER HIJALURONSKE KISELINE

Aktivira prirodnu sintezu glikana i hijaluronske kiseline za održavanje kolagena, povećanja i vraćanja volumena.

PREOBLIKUJE

OBNAVLJAJUĆI PEPTIDI

Potiče proliferaciju stanica i regeneraciju tkiva; jača i učvršćuje potpornu strukturu.

POPUNJAVA

ADIPOFILL’IN

Preraspodjeljuje i sprječava razgradnju masti; održava volume i smanjuje bore.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram