Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

PROSINAC 2015
Retinol

Objavljeno 02.12.2015.

Retinol

Retinol je najslavniji anti-age aktivator, derivat vitamina A. Između ostaloga, sprječava nastanak bora, a ima i učinkovito djelovanje kod učvršćivanja i zacjeljivanja kože.

 Retinol je derivat vitamina A koji ima široku upotrebu u kozmetičkoj industriji. Taj aktivator pokazuje se kao idealna kombinacija učinkovitosti i podnošljivosti, za razliku od retinolne kiseline, drugog derivata vitamina A, koja je vrlo efikasna, ali i vrlo nadražujuća, zbog čega je i zabranjena njena upotreba u kozmetičkim proizvodima. U prirodnom stanju, vitamin A dobiva se iz dva izvora: kao retinol koji se nalazi u hrani (jetricama, jajetu, mlijeku); ili kao pre-retinol, nazivan još i provitamin A, a koji spada u grupu karotenoida (a ti karotenoidi se nalaze u raznom obojenom voću i povrću).

Ublažava nastajanje bora i malih nabora. Djelovanje retinola počinje rastavljanjem rožnatih stanica koje su sasvim na površini kože, što mu omogućava da zatim prodre do same kože. A stimulirajući fibroblaste (kožne stanice), pospješuje sintezu kolagena i elastina, pomoćnih vlakana kože. A dobiveni rezultat je upravo smanjenje bora i čvršća koža. Njegovo djelovanje protiv bora temelji se prvenstveno na ubrzanju stanične aktivnosti: a time pripomaže regeneraciji tkiva u bazalnom sloju, i zacjeljivanju.

Sudjelujući u stvaranju ravnoteže i obnavljanju stanica, retinol igra tako važnu ulogu što se tiče problema keratinizacije (zadebljanja kože). Na taj način posebno poboljšava stanje stare kože za koju je karakteristično usporeno stanično obnavljanje. Mnoge studije pokazuju, da je, upravo zahvaljujući retinolu, poboljšana elastičnost kože, i spriječeno stvaranje bora uslijed djelovanja ultraljubičastog zračenja. 

Kako ga koristiti?
Retinol dobro prodire i ne izaziva nadraženost kože (naravno, ako je kao proizvod dobro formuliran). Redovitim korištenjem retinola popravlja se izgled kože, smanjuju se bore i mali nabori, ali ti rezultati se gube čim ga se prestane koristiti. Kao i svi derivati vitamina, tako se i retinol ne može dobro očuvati, jer vrlo lako oksidira i mijenja se u dodiru s kisikom. Dr.Bradt glow ruby crystal krema za lice

Probudite svoju kožu sa ovom kremom za trenutnu blistavost inspiriranu Dr.Brandtovim ordinacijskim postupkom sa rubinskim laserom. Formuliran sa iluminatorima kože, optičkim raspršivačima i mikroniziranim rubinskim kristalima kako bi se svjetlo pretvorilo u energiju, što rezultira glatkijim, ujednačenijim tenom sa zdravim sjajem.

 Dr.Brandt glow noćni serum za lice

Formuliran sa kompleksom koji se kratkoročno i dugoročno pušta u kožu, a sadržava 2% retinol kako bi se ubrzala obnova stanica dok Vi spavate te otkriva novu, mlađu kožu sa zdravim sjajem do jutra.

Dr.Brandt glow krema za područje oko očiju

Nježna, ali moćna krema koja otkriva blistav i odmoran izgled. Njena posebna formulacija s vremenski otpuštajućim retinolom podiže brzinu stanične obnove, a mikronizirani kristali rubina trenutno osvjetljavaju i vraćaju mladenački sjaj očima.

Dr.Brandt cc glow krema

All-in-one krema u boji za prikrivanje i korekciju nepravilnosti formulirana sa kompleksom Ruby Crystal i stabiliziranim vitaminom C.
To je 8 u 1 krema koja: osvjetljava, osvježava, hidratizira, zaglađuje, izjednačava tonus kože, pomlađuje i pruža SPF 30 zaštitu od sunca ostavljajući besprijekoran i mladenački sjaj.

 

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram