Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

RUJAN 2015
Kako uspješno oporaviti kožu nakon ljeta?

Objavljeno 02.09.2015.

Kako uspješno oporaviti kožu nakon ljeta?

Ljetni dojmovi će vrlo brzo proći, no posljedice sunca na kožu nažalost neće brzo proći. Većini se ljudi pokvari ten nakon ljeta, pogoršaju akne ili nastanu pigmentacije. No to ne mora nužno uvijek biti tako da nam ne prisjedne godišnji odmor. Najgore što možete učiniti je da sami nastale promjene pokušate liječiti ili prstima istiskivati jer nastane tipično pogoršanje. Javite se radije dermatologu da vam pomogne.

Na žalost, znanje ne vrijedi ako nemate odgovarajuću tehnologiju. Glavni razlog zašto se ten pogorša nakon ljeta je obrana kože od sunca tako da se zadeblja da se obrani od sunca. Time dolazi do začepljenja pora i kad uzmemo pojačano mašćenje kože ljeti shvatimo zašto ljeto ne djeluje uvijek dobro na kožu.

Stavljanje ulja na kožu, primjena zaštitnih krema od sunca i loše čišćenje lica pred spavanje dodatno pogoršavaju ten. Time nastaje zatvoreni krug. Slojevi mrtve kože guše kožu koja ne može disati, a u mrtvim slojevima kože žive brojne bakterije, gljivice i paraziti. Pore su začepljene i ispunjene lojem.

Nijedna krema ne djeluje jer ne može prodrijeti do kože zbog mrtvih slojeva kože i začepljenih pora. Koža je dehidrirana i većina krema ne djeluje dobro jer ne može prodrijeti kroz kožu. Time nastaju akne zbog začepljenja pora, tj. pogoršavaju se tipično na licu, ramenima, nadlakticama i leđima. Lice izgleda beživotno, umorno i sjaji se zbog masnoće kože. Zbog sunca dolazi do pojačane proizvodnje pigmentacije što se vidi na licu.

Preporučujemo vam nešto novo Oxygen facial  by dr.brandt

maska za brzi oporavak kože

Profesionalna maska za trenutnu oksigenaciju i čišćenje u vlastitom domu osmišljena da poveća blistavost

kože i osnaži umornu i beživotnu kožu. Moćna formula inspirirana je jednim od najpopularnijih tretmana u našim

ordinacijama kako bi spasili svoju kožu od ubrzanog načina života u samo 3 minute.

  • otkriva novu blistavost kože
  • trenutno smanjuje tragove umora
  • revitalizira i vraća energiju umornoj, beživotnoj i koži bez sjaja
  • pruža čišći i blistaviji ten
  • pomaže izgladiti sitne linije i bore

 Trenutno**

96% koža izgleda odmornije i svježije

92% koža izgleda blistavije

Nakon 2 tjedna**

100% proizvod pročišćava umornu i beživotnu kožu

100% koža je glatka i podatna

96% koža je svježija i hidratiziranija

**klinička istraživanja provedena na 25 volontera, rezultati nakon prve primjene i nakon korištenja proizvoda ujutro i navečer kroz 2 tjedna

Dr.Brandt preporučuje:

Nanesite tanak sloj na čistu, vlažnu kožu kad god osjećate da vam je koža beživotna. Nemojte utrljavati. Ostavite 3 do 5 minuta kako bi se sfere

kisika u potpunosti aktivirale. Temeljito isperite toplom vodom. Tapkajući osušite. Zatim nanesite svoj omiljeni dr.brandt serum i kremu za lice.

Za najbolje rezultate koristiti 2-3 puta tjedno.

Prodajna mjesta: ljekarne, Muller, web shop Delmerion

MPC: 650,00 kn

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram