Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

KOLOVOZ 2015
Njega kose nakon ljeta

Objavljeno 12.08.2015.

Njega kose nakon ljeta

 

Kosa je jak ženski zavodnički atribut, no na ljetovanju je ipak često zanemarujemo. Ispravite ljetne pogreške i poklonite kosi bogate vitaminske obroke od kojih će opet zablistati

Kosa je snažno žensko zavodničko oruđe, no na ljetovanju kao da je zanemarujemo i često joj ne poklanjamo dovoljno pozornosti. Baš kao i koža, i kosa je vrlo osjetljiva na vanjske utjecaje. Sunčeve zrake, morska sol, vjetar, pijesak, klor iz bazena, znoj itd., isušuju kosu i čine je poroznom, lomljivom, krhkom i beživotnom, posebno onu obojenu, čija je zaštitna opna vlasi oštećena kemikalijama, pa su te vlasi podložnije lošim vanjskim utjecajima.

Kosa u prvom planu

Što možemo učiniti kako bismo osigurali da nam kosa i nakon lješkarenja na suncu i povratka u svakodnevnu radnu rutinu izgleda donekle svježe i lijepo? Najvažniji faktor - kao i u većini slučajeva kada je o ljepoti i zdravlju riječ – jest prevencija. Isušivanje i oštećenje kose moguće je u određenoj mjeri spriječiti upotrebom seruma, maski, pakunga za kosu. Oboružajte se, stoga, odgovarajućim proizvodima za zaštitu i njegu te kvalitetnim šamponima za pranje kose po ljeti. Izaberite one koji su posebno namijenjeni za pranje kose nakon sunčanja, prednost dajte proizvodima na biljnoj bazi, jer su blagi i imaju iscjeljujući učinak, a pored toga, prilagođeni su za svakodnevnu upotrebu i obogaćeni hranjivim tvarima.

Nježan ljetni šampon preporučljivo je razrijediti s malo vode te ga umasirati u vlasište laganim kružnim pokretima jagodicama prstiju. Nakon pranja temeljito ga isperite mlazom mlake vode.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram