Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

SRPANJ 2015
Priprema kože za sunčanje

Objavljeno 02.07.2015.

Priprema kože za sunčanje

 

Piling omogućuje da naša koža izgleda najbolje što može. Pomoću blagotvornih granula uklanja mrtve stanice, daje koži sjajan i zdrav izgled, a istovremeno pomaže da apsorpcija hranjivih tvari iz mlijeka i losiona za tijelo bude što bolja i učinkovitija. Jedna od najvažnijih priprema kože za ljeto, sunce i more je upravo korištenje pilinga.

Nakon kupanja i tuširanja nanošenjem mlijeka ili losiona za tijelo samo površno hranite svoju kožu. Upravo temeljiti piling omogućava dobro prodiranje njegujućih proizvoda u kožu, čime omogućavate da koža bolje upija proizvode. Također, upotreba pilinga prije i za vrijeme ljetaje najbolji način da postignete ujednačeno tamnjenje, paralelno koristeći kreme sa zaštitnim faktorom prije samog sunčanja.

Savjetujemo da piling tijela radite jednom do dva puta tjedno. Na taj način će vam koža čitavo vrijeme biti meka, ali nikako nemojte zaboraviti na dodatnu hidratantnu njegu. Postoje pilinzi sa sitnim, srednjim i velikim granulama. Sitne granule su namijenjene nježnoj koži lica, vrata, dekoltea i ramena, srednje granule se koriste na bedrima, donjem dijelu leđa te nadlakticama i podlakticama, a velike tj. grube granula za koljena, laktove, pete i mjesta gdje je koža tvrđa i grublja.

Piling nježno umasirajte u kožu te isperite mlakom vodom, nakon čega slijedihidratacija. Jednako tako, piling vam može pomoći i s problemima uraslih dlačica nakon depilacije. Posebice nakon grubih pilinga obavezno dobro hidratizirajte kožu i spremni ste za sunčanje i dobivanje lijepe i tamne puti.

Zabluda je da se nakon što dobijete osunčani ten, uz piling skida brončana put. Dapače, kako bi održali zdravu kožu i sjaj za lice odaberite nježni piling. Nakon sunčanja idealni su oni koji se nanose poput maske. Za tijelo je bolji piling koji sadrži eterična ulja jer ona ne isušuju kožu i dodatno joj omogućuju elastičnost.

 

 1. Dr.Brandt Microdermoabrasion je revolucionarna formula dizajnirana kako bi što bolje oponašala ordinacijsku mikrodermoabraziju.

2. Apivita pure jasmin nježna piling krema za tijelo.

3. Apivita royal honey piling za tijelo s morskom soli.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram