Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

LIPANJ 2015
Pobijedite celulit jednom zauvijek

Objavljeno 01.06.2015.

Pobijedite celulit jednom zauvijek

Jedan problem muči čak 90% žena!

Neravnine, jamice na koži, rupičasti efekt sira, izgled narančine kore, povećani broj masnih stanica...Sve su to rijeći kojima opisujemo CELULIT! 

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena. Ima ga gotovo svaka žena, a niti sportašice i modeli nisu pošteđeni. Javlja se sve ranije, tako da već učestalo susrećemo celulit u dvanaestoj godini života. Razlog tome su, osim genetike, i način života, prehrana i nedovoljno kretanja. Sve češće uzimanje kontracepcije dodatno stvara i pogoršava celulit. Celulit je više od estetskog problema, to je kronično degenerativna upalna bolest pri čemu dolazi do poremećaja metabolizma, cirkulacije, limfne drenaže i oštećenja vezivnog tkiva. Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Što je celulit izraženiji i dugotrajniji to su veće degenerativnoupalne promjene te je potrebno više vremena kako bi se nastala oštećenja uklonila.

Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života. Debljina nije nužno povezana s celulitom, ali je veća mogućnost da osoba s viškom tjelesne težine ima celulit. Stil života, unos vode, prehrana i tjelesna aktivnost imaju preventivnu ulogu kako se ne bi razvio celulit te pomaže kod početnog celulita. Kod razvijenog celulita samo tretmani pomažu uz preventivne mjere tijekom te poslije tretmana.
U kasnijim fazama celulit je jako bolan na dodir i sam po sebi, te ga je potrebno liječiti. Ne postoji najbolji tretman za celulit, već je tu dobitna kombinacija više tretmana ovisno o tipu i lokaciji celulita, jer jedan tretman ne može djelovati na sve uzroke te vrste celulita. Danas konačno možemo reći kako smo zahvaljujući najnovijim tehnologijama pobijedili celulit te on ne mora više biti naša noćna mora. Celulit nije moguće u potpunosti ukloniti zbog ženske građe masnog tkiva niti je to potrebno jer žene tada ne bi mogle više rađati. Celulit se može ukloniti gotovo u cijelosti te je nakon toga potrebno podvrgnuti se tretmanu održavanja na godišnjoj razini jer je celulit sklon vraćanju.

Zbog čega nastaje celulit?

Za razvoj celulita odgovorna je građa ženskog masnog tkiva kojeg imaju 30% više od muškaraca. Na mjestima tipičnima za razvoj celulita nalazi se posebna vrsta masnih stanica koje imaju ulogu nakupljanja masti te se nikakvom dijetom ili tjelesnom aktivnosti ne može utjecati na njih. Te nakupine masti predstavljaju rezervu energije kako bi žena trudnoću mogla iznijeti do kraja. Vezivno tkivo žena je slabije od muškaraca te ga imaju 20 do 30% manje. Masne stanice podupire vezivno tkivo koje se kod žena pruža okomito u smjeru kože, te je rast masnih stanica moguć samo prema površini kože, što stvara takozvani izgled kože koja sliči narančinoj kori. Otkriveno je da je kod žena koje imaju celulit vezivno tkivo koje podupire masne stanice slabije razvijeno nego kod žena koje nemaju celulit. Kod muškaraca vezivno tkivo podupire masne stanice u pravcu paralelnom s kožom te svojim rastom one ne dopiru na površinu kože. Glavni uzrok zašto muškarci nemaju celulit je zaštitna uloga muškog spolnog hormona testosterona. Celulit se razvije samo kod kastriranih muškaraca. Estrogen, ženski spolni hormon, odgovoran je za pojačano nakupljanje masnog tkiva na mjestima tipičnima za celulit i zadržavanje tekućine. Uloga estrogena je da slabi vezivno tkivo kako bi se maternica u slučaju trudnoće lakše rastegnula te kako bi se povećale dojke radi dojenja. Estrogen pojačava aktivnost enzima koji razaraju vezivno tkivo i tako omogućuju širenje maternice te rast grudi. Nažalost, zbog toga nastaju strije i vene te kapilare nogu. Možemo reći da su celulit i strije cijena koju žene plaćaju zbog uloge majčinstva. 
Pojačani unos estrogena putem kontracepcije ili hrane važan je uzrok sve ranijeg i češćeg razvoja celulita. Današnji stil života uz nedovoljno kretanje, kao i krivu prehranu, te posebno povišen unos šećera, dodatno potiče razvoj celulita. Loša cirkulacija i limfna drenaža smanjuju dovod kisika i hranjivih tvari dok se štetne tvari nakupljaju. Uslijed toga nastaje upala i poremećaj metabolizma koji potiče degenerativne promjene uz oštećenje vezivnog tkiva. Hrana bogata šećerom izaziva nagli skok inzulina koji potiče stvaranje masnog tkiva. Vezanjem šećera na bjelančevine slabi uloga bjelančevina i nastaje upala zbog čega je celulit bolan na dodir u kasnijim fazama. Žene ne unose dovoljno bjelančevina kao izvor energije nego hranu bogatu šećerom. Poremećaj rada crijeva zbog dijete, neredovita stolica, gladovanje i unos hrane koju organizam ne podnosi dodatno potiču stvaranje masnog tkiva. Neredovita stolica dodatno pogoršava probavni sustav te je potrebna redovita regulacija stolice unosom hrane bogate vlaknima. Loša se probava po zadnjim otkrićima dovodi u vezu s celulitom. Razlog tome je povećana propusnost crijeva zbog čega bakterije i toksini prodiru u organizma gdje štetno djeluju. U zadnje su vrijeme na mjestima tipičnima za celulit otkriveni dijelovi bakterija koje su tipični stanovnici crijeva, no zbog povećane propusnosti crijeva prodrle su izvan. Nedovoljna tjelesna aktivnost te dugotrajno sjedenje slabe cirkulaciju i limfnu drenažu. Smanjen unos vode pogoduje nakupljanju štetnih tvari u organizmu te usporavanju metabolizma i time smanjenju potrošnje masti kao izvora energije. Elastične čarape, uske podvezice ili odjeća, uz visoke pete, slabe cirkulaciju i limfnu drenažu, što dodatno pogoršava stanje. Pušenje smanjuje dovod kisika te time usporava cirkulaciju i metabolizam. Genetika je bitna, ali nema presudnu ulogu jer promjenom načina i stila života njen utjecaj možemo smanjiti ili poništiti.

Riješite se celulita odmah! KAKO?

Popularni problem celulita riješio je Dr. Brandt sa svojim inovativnim proizvodom Celluscuplt.

 

Inovacija

Dr.Brandt je iskoristio KRIOLIPOLIZU - revolucionarni tretman bez operacije kojim se smrzavaju masne stanice i eliminiraju iz tijela. Izlaganje hlađenju je postavljeno tako da uzrokuje staničnu smrt potkožnog masnog tkiva bez oštećenja gornjih slojeva kože. Najpoznatija alternativa liposukciji.

Cellusculpt je jedina bezalkoholna anticelulitna formula s dvostrukom dozom kofeina te je kombinirana s aplikatorom za masažu kako bi se pojava celulita smanjila.

Aplikator s 5 kuglica od nehrđajućeg čelika pojačava snagu formule i optimizira učinak.

  • Zaglađuje kožu i smanjuje pojavu celulita
  • Učvršćuje i tonira, poboljšava teksturu i elastičnost kože te lagano hidratizira
  • Hladi i smiruje umorne noge, hidratizira, potiče cirkulaciju krvi
  • Bezalkoholna formula sprečava kristalizaciju i omogućuje bolje prodiranje
  • Vizualno zaglađuje pojavu celulita na svim zabrinjavajućim područjima (ruke, bedra, stražnjica, bokovi, trbuh)

 

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram