Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

SIJEČANJ 2015
Dječja prirodna kozmetika

Objavljeno 20.01.2015.

Dječja prirodna kozmetika

Svi roditelji žele da im dijete bude čisto, uredno i mirišljavo, a na tržištu se može pronaći široka paleta proizvoda s navedenim karakteristikama. No, kada su djeca u pitanju, s posebnim se oprezom odabiru kozmetički proizvodi, a kriteriji nisu ambalaža i mirisi, već kvaliteta, sastav i provedena ispitivanja. Razlog tomu je specifična dječja koža koja je mekanija i nježnija, a sukladno tomu osjetljiva, sklona dehidraciji te više reagira na podražaje i infekcije. Dječja koža također apsorbira više sastojaka iz kozmetičkih proizvoda pa je od osobite važnosti izabrati prave proizvode za njegu kože djece koji neće štetiti njihovom zdravlju. Zato je Apivita kreirala prirodne proizvode za bebe i djecu s organskim sastojcima kako bi se brinula za osjetljivu kožu djece na najzdraviji, najsigurniji i najprirodniji način.

Apivitina linija za djecu sadrži EKO-BIO liniju certificiranih organskih proizvoda i Apivita KIDS liniju s 90-96% prirodnih sastojaka. Svi su proizvodi za djecu dermatološki testirani.

Proizvodi koji se nalaze u Kids liniji su dječji šampon i regenerator za zdravu i sjajnu kosu, regenerator za lakše raščešljavanje bez čupanja s ružom i medom te dječji šampon za kosu i tijelo s tangerinom i medom. Proizvodi blago i nježno tretiraju kožu i kosu odabranim biljnim ekstraktima i prirodnim sastojcima.

Linija EKO-BIO, kao i što sam naziv kaže, je eko linija sa 100% prirodnim sastojcima. Linija EKO-BIO sadrži zaštitnu kremu s nevenom i cinkom , šampon za tijelo i kosu s nevenom i medom, blagi šampon s kamilicom i medom, gel za tuširanje s lavandom i medom te prirodno ulje s lavandom i medom. Proizvodi su certificirani od strane ICEA. 100% prirodni i odabrani sastojci pogodni su za osjetljivu kožu beba već od prvih mjeseci bebinog života. 

U dječjoj liniji Apivita je uvele ekskluzivnu inovaciju. Naime, kako voda u proizvodima niti pomaže niti odmaže, Apivita ju je zamijenila s infuzijom nevena u liniji Kids i infuzijom kamilice u liniji ECO-BIO kako bi se pojačalo umirujuće djelovanje proizvoda. Apivitina dječja linija je jednostavne formule s blagim sredstvima za čišćenje, bez bojila i s niskim udjelom parfema. Savršena za bebe i djecu...i za odrasle. 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram