Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

PROSINAC 2014
Kako prehrana uzrokuje bore?

Objavljeno 16.12.2014.

Kako prehrana uzrokuje bore?

Prosinac je vrijeme darivanja, blagostanja, a obilježavaju ga i obilati stolovi hrane i pića. Vrijeme je to kada svi dobiju koji kilogram više. Međutim, povećani unos hrane ostavlja i neke posljedice.

Sastojak voća, meda, životnjskih tkiva i drugih je glukoza, derivat šećera i bitan među proizvod pri pretvorbi hrane u energiju. Glukoza je najvažnije metaboličko gorivo jer oslobađa velike količine energije potrebne za mnoge životne funkcije. Problem je povećani unos šećera koji ostavlja trag.

ŠTETA OD ŠEĆERA

Šteta od šećera naziva se glikacija. Molekule šećera se vežu na proteinska vlakna u svakoj stanici, a završni produkti su glikacije – Advanced Glycation End, poznatiji pod skraćenicom AGE, a koja ima isti učinak u ubrzavanju starenja kože kao i pušenje, konzumacija alkohola i izlaganje suncu. Stručnjaci su davno otkrili negativan utjecaj šećera na zdravlje, a danas se povezuje s ozbiljnim bolestima poput Alzheimera, raka, problema s venama i srcem. Osim na zdravlje, AGE utječe i na izgled kože. 

U posljednjem su desetljeću stručnjaci za kožu poput dr. Brandta i dr. Perriconea povezali starenje kože s glikacijom te su započeli raditi na proizvodima protiv starenja kože koji će pobijediti AGE. Koža je posebno rizična jer od molekula šećera pati kolagen – glavna potporna struktura kože.

AGE utječe na zdravu kožu na dva glavna načina, prvo smanjuju moć kolagena da izgradi strukturu kože i drugo, povećavaju brzinu kojom prirodno nestaje kolagen. Pošto kolagen nestaje s godinama, glikacija još više utječe na to s godinama. Rezultat je veće povećanje bora i ostarjela koža. Glikacija također oduzima koži njene prirodne ovlaživače, hijaluronsku kiselinu što rezultira većom suhoćom i opuštenošću kože. Glikacija također čini utjecaje pušenja, alkohola i izloženosti suncu još i gorima.

STOP STARENJU!

 …jedenje zašećerene i škrobne hrane pokazuje se na koži kao gubitak sjaja, tamni krugovi oko očiju, gubitak tena, povećanje bora, gubitak kontura lica i povećanje veličine pora. Ova hrana također može uzrokovati akne, koje su sistemska, upalna bolest. Ne pretjerujemo kad kažemo da vam šećer može ukrasti mladost, zdravlje i ljepotu., kaže dr. Nicholas Perricone.
Rezultati istraživanja i spoznaja o djelovanju AGE-a su proizvodi koji se suprostavljaju negativnom utjecaju glikacije (starenju kože):

1.     Gubitak sjaja
Rješenje je Glow noćni serum s retinolom za intenzivno obnavljanje kože i Glow krema za trenutnu blistavost tena

2.     Tamni krugovi oko očiju
Ovaj problem rješava dr. brandt dark circles away- serum za trenutno uklanjanje tamne boje podočnjaka te poticanje razine kolagena

3.     Gubitak kontura lica
BB krema s flexitone tehnologijom pruža besprijekorno prekrivanje kroz jednu nijansu prilagodljivu svakom tenu. Ova multifunkcionalna krema čini kožu savršenom trenutačno, otkriva blistavost tena, hidratizira i štiti zaštitnim faktorom 30.

4.     Povećanje bora
DNA
serum formuliran je za intenzivno povećanje metabolizma kože, povratak vitalnosti kože, održavajući mladenački izgled kože što duže. XYY krema za lice sadrži kompleks A3 koji ima posebne moći: stvara dinamički štit koji djeluje kao antioksidans, anti age i anti stress. Iz dana u dan održava hidratiziranu, omekšanu, glatku kožu koja je otporna na starenje. 

5. Gubitak kontura lica
FX LIFT
serum zateže, učvršćuje i preoblikuje konture lica

6. Povećanje veličine pora
Pores no more pore thing je memorijski gel za trenutno sužavanje pora na području T-zone te matira suvišan sjaj.

Najbolji savjet u borbi protiv ubrzanog starenja je kvalitetan način života popraćen zdravom prehranom i dobrim kozmetičkim proizvodima koji će očuvati mladenački izgled.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram