Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

STUDENI 2014
NJEGA RUKU OD RANE MLADOSTI

Objavljeno 24.11.2014.

NJEGA RUKU OD RANE MLADOSTI

Vremenski uvjeti kao što su vjetar, smog, ali i suh zrak u zatvorenom prostoru su najveći zimski neprijatelji za njegovanu kožu ruku. Koža ruku postaje hrapava, gruba, ispucala, ponekad i crvena. Posljedice se posebno vide kod osoba sa suhom i osjetljivom kožom ili kod ljudi koji imaju zdravstvenih problema s kožom kao što su atopičari. Dodatno su ruke izložene vrućini, grubim kućanskim poslovima i detegentima koji ostavljaju svoj trag. Koža ruku je tanka i nježna te se lako isušuje, a rezultat su bore pa se na tom području najlakše vide tragovi starenja, a koji se ne mogu ukloniti ni plastičnom operacijom. Razlog osjetljivosti kože ruku leži u činjenici da ruke nemaju lojne žlijezde te je njihov zaštitni film jako siromašan. Jedini način za lijepe, njegovane ruke je pravilno tretiranje kože od rane mladosti koji će pružiti hidrataciju i hranjenje. 

KAKO DO NJEGOVANIH RUKU?

Kada postoji manjak prirodne zaštite (u njezi ruku to su žlijezde lojnice), bitno je naglasiti redovitu i dosljednju njegu kojom će se potrebna vlažnost kože ruku nadomjestiti. Kako bi tretman za njegu ruku bio kvalitetan potrebno je prepoznati proizvode koji će biti učinkoviti. 

Neoviderm emulzija za kožu medicinski je proizvod koji zbog svog sastava pridonosi zaštiti kože, njezinoj dubinskoj hidrataciji te ujedno pomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva. Aktivni sastojci Neoviderm emulzije su:

  • betaglukan koji aktivira i regenerira obrambene procese kože,
  • hijaluronksa kiselina koja stvara zaštitini sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira, 
  • alginat doprinosi površinskom učinku zaglađivanja i povečanja elastičnosti kože.

Neoviderm emulzija za kožu savršen je tretman za ispucalu kožu ruku za svakodnevnu uporabu, ali i kod osoba koja imaju oboljenja zbog kojih im je koža dodatno oštećena (atopičari, dijabetičari). Neoviderm je neizostavan proizvod iz kućne medicine.

Za obožavatelje prirodne kozmetike, Apivita je razvila liniju njege ruku koja sadrži tri kreme za ruke koje su bogate prirodnim sastojcima koji su spas za dehidrirane i ispucale ruke.

1. Krema za suhe ispucale ruke s uljima gospine trave i pčelinjim voskom sadrži 97% prirodnih sastojaka.
2. Hidratizirajuća krema za ruke s aloe verom i medom sadrži 98% prirodnih sastojaka.
3. Hidratizirajuća krema za ruke s jasminom i bijelim čajem sadrži 98% prirodnih sastojaka.

APIVITA KREME ZA RUKE

Sve tri kreme su namijenjene za hidrataciju ruku te jačanje noktiju. Idealne su za svakodnevnu uporabu i ruke koje su svakodnevno izložene hladnom vremenu, ručnom radu i detergentima.

Ruke su dio tijela koji gotovo nikad nije prekriven odjećom te su najviše izložene vanjskim utjecajima i vremenu. Koža ruku zbog toga je pokazatelj koliko brinemo i kako njegujemo svoje tijelo. Od rane mladosti potrebno je dodatno hidratizirati kožu ruku kako bi i znakovi starenja bili "odgođeni." 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram