Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

LISTOPAD 2014
NJEGA ATOPIČNE KOŽE

Objavljeno 15.10.2014.

NJEGA ATOPIČNE KOŽE

Atopična koža pojavljuje se ne samo kod odraslih već i kod djece, a karakterizira je jako suha koža koju prati osjećaj zatezanja i svrbeža. Uočljivi simptomi su ljuštenje na području lica i tijela, pregibima vrata, laktova i koljena te na dlanovima i stopalima. Ponekad se uz ljuštenje pojavljuju i hrapava crvena područja. 

Odjel za istraživanje Instituta Ganassini dao je podatke prema učestalosti  atopijskog dermatizma (AD) prema kojima AD zahvaća između 5 i 20% kod djece te između 2 i 10% kod odraslih. Danas je taj broj još veći, a povećao se s 3 na 10-15% djece i odraslih. 

Atopični dermatitis je otporan i ponavlja se čak kod 60% ljudi, a uzročnici se ne mogu sa sigurnošću utvrditi. Ipak postoje određeni čimbenici koji mogu utjecati na oboljenje. Neki od njih su: genetika, spol - žene su sklonije AD-u od muškaraca, dob majke – djeca majki koje su rodile u kasnijoj dobi su podložnija ADu, vanjski čimbenici – klima i podneblje, alergije – npr. na hranu i alkohol, materijali odjeće u kojima koža ne može disati, stres, nesanica i drugi. 

PROIZVODI ZA NJEGU ATOPIČNE KOŽE DJECE I ODRASLIH

Bioclin je razvio cijelu liniju za njegu atopične kože djece i odraslih pod nazivom A-Topic. Linija A-Topic sadrži aktivne sastojke namjenjene hidrataciji, hranjenju, ravnoteži i zaštiti kože.

Djelovanje Bioclin A-Topic linije:

  • Zaglađuje i uravnotežuje: Omega 3 i Omega 6 su obnavljajući i hranjivi sastojci koji pridonose smanjenju učinka atopije
  • Zaštita: Alfa-glukan oligosaharid učvršćuje i uravnotežuje homeostazu kože čime se sprječavaju štetni vanjski utjecaji.
  • Obnova: Biljni skvalent i lecitin pridonose obnovi normalnog djelovanja zaštitnog sloja čime se izbjegava dehidracija i ljuštenje.

 NEOVIDERM emulzija za kožu

Neoviderm emulzija je medicinski proizvod koji zbog svog sastava (betaglukan, hijaluronska kiselina i alginat) pridonosi:

  • zaštiti kože, 
  • njenoj dubinskoj hidrataciji 
  • te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva.

Zahvaljujući svojim zaštitnim i hidratizirajućim svojstvima, Neoviderm emulzija umiruje kožu i normalizira proces obnove kože te je pogodan za njegu atopične kože djece i odraslih.

 

Kada postoji  manjak prirodne zaštitne barijere kože, ona postaje suha jer gubi svoju vlažnost pa je bitno naglasiti potrebu za redovnom i dosljednom njegom koja će oboljelu kožu umiriti. Da bi njega bila kvalitetna potrebno je prepoznati proizvode koji će koži omogućiti hidrataciju, hranjenje, ravnotežu i zaštitu.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram