Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

RUJAN 2014
ANALIZA KOŽE LICA

Objavljeno 15.09.2014.

ANALIZA KOŽE LICA

Zaustaviti godine nije moguće, ali ublažiti utjecaje godina iz svakodnevnog života na izgled svakako je moguće. Koliko uistinu poznajemo svoju kožu i prepoznajemo li stvarne i potencijalne probleme na njoj? Često se uzrok problema kože ne uviđa ili se samo prikriva.

Napredak tehnologije je vidljiv i u dermatološkom pogledu te Vam predstavljamo dijagnostički sistem za kožu - MAGIC MIRROR. Ista se tehnologija u svijetu koristi već nekoliko godina,  a sada je dostupna i u Hrvatskoj.

PREGLED

Pregled počinje upisivanjem podataka osobe, a nakon toga slijedi snimanje lica. Lice se prislanja na statično postolje za snimanje koje je na pravilnoj udaljenosti od kamere i pod odgovarajućem osvjetljenjem. Posebno dizajnirano osvjetljenje omogućuje mjerenje površinskog i ispodpovršinskog stanja kože. Za analizu je moguće odabrati lijevi profil, desni profil ili prednji pregled lica.

Pregled je brz, transparentan i potpuno bezbolan, a rezultati se prikazuju odmah na ekranu računala. Stanje kože prikazuje se do najsitnijih detalja slikom i uz grafički prikaz.

MAGIC MIRROR je sustav koji koristi višespektralni i UV prikaz i analizu kako bi dohvatio ključne vizualne informacije za područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena: bore, mrlje, pore, jednakost tena (varijacije boje tena), vlažnost kože i UV točke (karakteristike fotooštećenja, tipične za pretjerano izlaganje suncu).

Među brojnim varijablama koje pridonose ukupnom stanju tena, šest ih je presudnih u odabiru ispravnog tretmana za njegu kože, a to su: smještaj i dubina bora, pigmentne promjene,  širina i stanje pora, posljedice UV oštećenja, tekstura kože.  

MAGIC MIRROR - profesionalna analiza kože lica procjenjuje sljedeće faktore:

  1. Vidljive točke - nepravilnosti koje se javljaju na površini kože – pjege, ožiljci, mrlje od starenja i druge mrlje
  2. Bore - rezultat starenja, najčešće oko očiju i usta
  3. Tekstura – nepravilnosti/nabori na licu
  4. Pore - mali otvori rašireni po cijeloj koži
  5. UV akne - postojeće
  6. UV točke - oštećenja i mrlje od sunca na površini i dubljim slojevima kože)
  7. Vlaga

Zbog detaljnog prikaza stanja kože, olakšana je konzultacija i odabir pravog tretmana i proizvoda za njegu kože koji odgovaraju dotičnoj osobi podvrgnutoj analizi. Analizu je moguće ponoviti u jednakim uvjetima zbog strukture uređaja Magic Mirror što je bitno za praćenje djelotvornosti preporučenog tretmana. Također, moguća je usporedba stanje lica prije i nakon preporučenog tretmana budući da se sve slike stanja lica spremaju u bazu na uređaju s mogućnošću printanja nakon svake analize.

Vaša koža može zablistati odmah, uz pravilnu njegu. BESPLATNA ANALIZA KOŽE uz predloženi tretman njege lica, omogućuje Vam Delmerion. Za termine nas kontaktirajte na info@delmerion.hr ili nas pratite na Facebook stranici.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram