Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

KOLOVOZ 2014
BORBA PROTIV AKNI

Objavljeno 05.08.2014.

BORBA PROTIV AKNI

Akne su najčešća kožna bolest koja zahvaća žlijezde lojnice. Akne variraju od osobe do osobe i kreću se od blage  do ekstremno jake upale. Ipak srednje jaka upala najčešći je oblik anki, a zahvaća čelo, obraze, bradu i leđa. Takvu je kožu bitno tretirati na odgovarajući način, a mi opisujemo 8 koraka za pravilnu njegu.

 8 KORAKA ZA PRAVILNU NJEGU KOŽE S AKNAMA:

1. ČIŠĆENJE LICA DVAPUT DNEVNO

Čišćenje lica ujutro i navečer će pomoći pri uklanjanju  masnoća i prljavština koje su se nakupiletokom dana, odnosno noći i koje mogu uzrokovati upalne procese na koži. Licečistite rukama, umjesto ručnikom ili bilo čime što je grube teksture. Birajte proizvode koji su namijenjeni čišćenju mješovite kože i koži sklonom aknama. Najbolji su čistači gelaste teksture, pjene i micelarne otopine.

Čišćenje lica

2. HIDRATACIJA KOŽE

Proizvodi za akne mogu isušiti kožu zato je bitno da joj se vrati potrebna hidratacija.

Ukoliko imate izrazito masnu kožu birajte proizvode za hidratacijugelaste strukture, a kreme ili losione ako je vaša koža normalna ili suha. Prilikom boravka na otvorenom ili izloženi suncu, koristite proizvode za hidrataciju koji imaju lagani SPF kako bi kožu zaštitili od daljnjih iritacija.

Hidratacija lica uz Bioclin Acneliu

3. KORIŠTENJE PROIZVODA NAMIJENJENIH AKNAMA

Tri sastojka koja su se pokazala najučinkovitijim u borbi protiv akni su:benzoyl peroxid (benzil peroksid), salicilna kiselina i glikolna kiselina.Potražite proizvode koji sadrže neki od ova 3 sastojka i nanosite ih nakon što ste očistili lice i nanijeli hidratantnu kremu.

4. PILING

Pilingom otklanjamo mrtve stanice kože sa površine lica čime omogućavamokoži da se brže regenerira i da proizvodi za njegu prodru dublje u kožu za štobolje i brži učinak. Preporuča se piling raditi maksimalno 2 puta tjedno. 

Piling lica uz bioclin Acneliu

5. IZBJEGAVANJE DIRANJA LICA

Dodirivanjem lica proširuju se opasne bakterije, a istiskivanje prištića može uzrokovatiupalne procese i/ili ožiljke.

6.     ZDRAVA PREHRANA I PIJENJE VODE

Voda nije dobra samo za tijelo već je odlična i za kožu. Ispijanje dnevno 8-10 čaša vode pomoći će u održavanju kože čistom. U prehrani treba prevladavati voće, povrće i cjelovite žitarice te hrana pogata vitaminom A i beta karotenom kao što su špinat i mrkva.

7. MIJENJANJE JASTUČNICE SVAKA 3-4 DANA

Na jastučnici se nalaze bakterije, prašina i drugi uzročnici akni pa se preporuča mijenjati jastučnicu minimalno jedanput tjedno kako bi se spriječilo dodatno iritiranje kože.

8. VJEŽBANJE I OPUŠTANJE

Redovito vježbanje pomoći će smanjiti stres i optimizirati protok krvi kroz tijelo. Pokušajte se tuširati ili kupati odmah nakon vježbanja jer ćete time spriječiti znoj i prljavštinu da začepe pore i uzrokuju upalne procese na koži.

Stručnjaci vjeruju da stres može dovesti do pojave prištića. Usmjeravanjem stresa u zdrave aktivnosti vaš um će biti smireniji, a koža će izgledati bolje i zdravije.

Riješite akne na prirodan, brz i učinkovit način uz Bioclin. Više detalja o liniji Acnelia pročitajte na: http://delmerion.hr/webshop/brandovi/bioclin/acnelia 

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram