Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

LIPANJ 2014
ZNOJITE SE? SMETA VAS NEUGODAN MIRIS ZNOJA? ZAUSTAVITE GA!

Objavljeno 12.06.2014.

ZNOJITE SE? SMETA VAS NEUGODAN MIRIS ZNOJA? ZAUSTAVITE GA!

Bilo da se bavimo sportom, radimo teški fizički posao, sjedimo u uredu ili pak negdje na suncu, znojenje je normalan tjelesni proces kojim se ljudsko tijelo hladi i regulira tjelesnu temperaturu. Primarni zadatak znojenja je održavanje tjelesne temperature, vlažnosti kože i optimalne ravnoteže elektrolita i tekućine u organizmu. 

Suhi, vrući klimatski uvjeti povećavaju gubitak tekućine, između ostalog znojenjem. Prekomjerno znojenje i specifičan miris koji se tom prilikom javlja, mnogima su više nego dovoljan razlog za upotrebu nekog od sredstava koje ograničavaju znojenje i stvaranje takvog neugodnog mirisa.

Žlijezde znojnice su zadužene za izlučivanje tekućine koju nazivamo znoj. Njih u tijelu pronalazimo u dva oblika - ekrine i apokrine žlijezde.

Prekomjernoznojenje pazuha

Pazušna hiperhidroza je obično provocirana mentalnim stresom, ali može se javljati i tijekom mirovanja. Koža pazuha postaje vlažna, znoj se cijedi, aodjeća postaje vlažna. Zbog odlaganja soli iz znoja odjeća se oštećuje. Veličina znojne mrlje na odjeći obično je pokazatelj stupnja poremećaja.

Za tretiranje znojenja u području pazuha preporučivo je koristiti Bioclin activ deo u sprayu koji je bez alkohola i ne ostavlja tragove na odjeći. Testiran je na sve teške metale, a djeluju anitbakterijski i hipoalergeno.  Namijenjen je svim osobama koje se susreću s problemom prekomjernog znojenja (pubertet, menopauza, hormonski poremećaji, terapije antibioticima i sl.). 

Prekomjerno znojenje dlanova i stopala

Hiperhidroza dlanova  manifestira se pojavom crvenila i hladnoće dlanova zbog pojačana hlađenja nakon isparavanja znoja. Između prstiju mogu se naći kapljice znoja, koje u krajnjim slučajevima mogu padati s ruku.

Hiperhidroza stopala slična je kao i na dlanovima, a potencirana je uskom obućom koja ne dopušta isparavanje. Bakterije razgrađuju vlažni rožnati sloj tabana, što vodi nastanku udubljenih, manjih defekata.
 
Svakako najveći novitet na tržištu iz linije Bioclin koji rješava drugi psihički problem znojenja, a to su znojni i ljepljivi dlanovi i skliska stopala neugodnog mirisa – jest deo u obliku kreme koji sprečava znojenje dlanova i stopala te održava mat efekt kože. Ostavlja svilenkasti, zaglađeni efekt površine kože sa ugodnim osvježavajućim mirisom.

Znojenje genitalnog područja (intimna zona)

Znojenje u osjetljivoj i intimnoj zoni muškaraca i žena nije isključivo povezano sa nekom infekcijom ili upalom. Događaju se i kod potpuno zdravih osoba, a uzrokuje ih i sama mjesečnica, gljivične upale koje za posljedicu imaju iscjedak, neredovita higijena, hormonalne promjene, menopauza ili nošenje okluzivne odjeće posebice ljeti.

Za neutralizaciju neugodnih mirisa u intimnoj zoni žena i muškaraca, najnoviji HIT na tržištu je Bioclin dezodorans u spreju. Sprečava stvaranje neugodnih mirisa uzrokovanih raspadanjem bioloških ostataka kože, eliminira već postojeće mirise ostavljajući na tom području nježan i ugodan miris.

Zahvaljujući aktivnim sastojcima sadržanim u spreju osigurava dezodorirajuće i osvježavajuće djelovanje uz potpuno poštivanje fiziološkog procesa disanja kože.

Može se koristiti tijekom puberteta, menopauze, kod upotrebe kontracepcije, tijekom menstrualnog ciklusa, u čitavom razdoblju fertilne dobi. Ginekološki i dermatološki je testiran te mirkobakteriološki kontroliran.  

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram