Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

LIPANJ 2012
Atopijski dermatitis tijekom ljetnih vrućina

Objavljeno 25.6.2012

Atopijski dermatitis tijekom ljetnih vrućina

Dolaskom sve sunčanijih dana i ljetnih aktivnosti u vodi, osobama sa simptomima atopijskog dermatitisa (neurodermitis, eczema infantum, pruridermatitis chr. allergica) situacija se značajno popravlja. No, nekima i ne! Pojačanim znojenjem, iritacijom klora iz bazenske vode ili soli iz morske vode te uvijek prisutne opasnosti od sunčevih opeklina, nekim osobama tijekom ljetnog razdoblja pojavljuju se dodatni ekcemi i nesnosan osjećaj svrbeža.

Zato je kožu atopičara, ali i svih onih kojima koža naginje prema jakoj suhoći, ljeti potrebno pomno njegovati probranim proizvodima koji će takvu kožu uravnotežiti, zaštititi, obnoviti, hidratizirati i na kraju, umiriti. Odjel za istraživanje Instituta Ganassini izašao je s podacima prema kojima je atopijski dermatitis proglašen u velikim problemom današnjice. Naime, pokazalo se da čak 20% svjetske populacije ima neki oblik simptoma atopije (suhoća kože, ekcemi, svrbež, crvenilo) te da se njegovo pojavljivanje na koži u zadnjih 50 godina povećalo s 3 na 10 -15% djece i odraslih.

Kako se uzročnici nastanka atopijskog dermatitisa još uvijek ne mogu sa sigurnošću utvrditi, jedno je sigurno - AD je otporan i ponavlja se čak kod 60 % ljudi i jedino što može ublažiti njegove simptome jest medicinska/fito kozmetika koja pomoću svojih probranih sastojaka koži sklonoj atopiji pruža baš ono što joj je prijekopotrebno: hidratacija, hranjenje, ravnoteža i zaštita. Jedna od takvih fitodermatoloških linija svakako jest Bioclin A-Topic za koju je dokazano da svojim sinergijskim aktivnim sastojcima djeluje blagonaklono na atopijske simptome na koži.

Tako, Bioclin A-Topic proizvodi pomoću obnavljajućih i hranjivih sastojaka Omega 3 I Omega 6 zaglađuju, uravnotežuju atopičnu kožu dok je Alfa-glukan oligosaharid štiti tako što učinkovito učvršćuje i uravnotežuje homeostazu kože čime se sprječava negativan utjecaj vanjskih utjecaja. Osim toga, Bioclin A-Topic linija proizvoda sadrži i biljni skvalen i lecitin koji pridonose obnovi normalnog djelovanja zaštitnog sloja kože čime se sprječava dehidracija i ljuštenje te alantoin, pantenol i glicerin, hidratizirajući kompleks koji obnavlja, umiruje i ublažava osjećaj svrbeža.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram