Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

LISTOPAD 2013
Vaša intimna njega

Objavljeno 01.10.2013.

Vaša intimna njega

Svaka osoba želi lijepo mirisati i osjećati se ugodno u svom tijelu. To ćemo najprije postići pravilnom higijenom i njegom, posebno najosjetljivijeg intimnog područja. Želja da i ovo područje našega tijela bude što svježije i bez neugodnih mirisa često dovodi do pretjerane upotrebe vode, gelova za tuširanje, vlažnih maramica i drugih proizvoda za osobnu higijenu.

Ono zbog čega nije svejedno koji proizvod ćemo koristiti za njegu intimnih dijelova tijela je pH. Svaki faktor koji može prouzročiti veće pH promjene ekološkog sustava tijela stvara predispoziciju da unutrašnji milje postane rasadnik pretjeranog bujanja patoloških mikroba.  Na promjenu pH vagine i razmnožavanje „loših“ bakterija te razvoj infekcija, mogu utjecati različiti čimbenici, a neki od njih su već spomenuta upotreba preagresivnih sapuna, gelova za tuširanje, tvrdih sapuna, ali i sljedeće:

• alergeni i sulfati u proizvodima za intimnu njegu

• donje rublje od nekvalitetnih materijala zbog kojih koža ne diše

• korištenje agresivnih deterdženata i omekšivača rublja

• „preduboko“ pranje i  ispiranje vagine

• trudnoća, menopauza, pilule, dijabetes, poremećaji štitnjače

• stres, loša prehrana...

pH ravnoteža stoga je jedan od najvažnijih čimbenika za očuvanje zdravlja i normalan život.  

Vaginalno područje ima pH faktor između 3.8 i 4.5, znači bliže donjem dijelu skale, što nam govori da je blago kiselo. Takav pH faktor je gostoljubivo mjesto za „dobre“ bakterije, koje ga nastoje i održati takvim, premda je potpuno normalno da uz njih koegzistira i izvjesna količina tzv. „lošijih“ bakterija.

 

JESTE LI ZNALI?

…da u prošla vremena kada nisu bila dostupna sredstva za intimnu higijenu s posebnom formulacijom i primjerenim pH, žene su se snalazile na vrlo domišljate načine u očuvanju zdravlja ovog područja te su se prale jogurtom ili vodom u koju su iscijedile limun! To više nije potrebno. Apivita u svojim proizvodima koristi mliječnu kiselinu i prirodni oligosaharid.

…da se vaša vagina najvećim dijelom sama čisti te ju nije potrebni ispirati duboko, iznutra. Time, dapače, samo možete spustiti prirodni imunitet ovog područja.

…da je povremeni iscjedak sasvim normalna stvar, a na njega mogu utjecati hormonalne promjene kod menstruacije, trudnoće i menopauze. On pomaže u očuvanju prirodnog zdravlja vagine! Upravo za ovakva razdoblja treba izabrati odgovarajući tekući gel za pranje.

…da nije potrebna seksualna aktivnost da dobijete vaginalnu infekciju. Antibiotici, neadekvatno rublje, stres, agresivna sredstva njege mogu dovesti do bakterijske vaginoze ili kandidijaze. Zbog toga je važno odabrati vrlo kvalitetno sredstvo za svakodnevno pranje i prevenciju ovih poremećaja.

…da antibiotici izuzetno jako utječu na promjenu vaginalne flore. Za vrijeme njihove terapije odaberite nježno prirodno sredstvo za pranje koje će podići imunitet intimnog područja.

…da kupanjem u bazenu, jacuzziju možemo stvoriti plodno zlo za razvoj vaginalnih infekcija. Važno je prije i nakon ovih aktivnosti primijeniti nježni gel za pranje protiv razvoja bakterija.

…da su vaginalne infekcije tijekom trudnoće uzrok 75 % prijevremenih poroda ili spontanih pobačaja. Najvažnije je u ovom osjetljivom razdoblju koristiti samo najkvalitetniju i potpuno prirodnu njegu!

 

NOVOSTI IZ BIOCLINA ZA VAŠU INTIMNU NJEGU

U jednom od objavljenih članaka osvrnuli smo se na Apivitine prozvode za intimnu njegu. Možete se ovdje ponovno podsjetiti Apivitinih proizvoda i informacija o istom.

No, uzimajući u obzir potrebe modernih žena, I Bioclin  je kreirao posebno formuliran proizvod kako bi prirodno i učinkovito pokrio potrebe žena za intimnom higijenom i zaštitom.


Deodermial Intimate deo spray

Prikladan za osobnu higijenu žena i muškaraca. Zahvaljujući svojoj formulaciji može se koristiti na svim dijelovima tijela, čak i na onim osobito nježnim i osjetljivim. Sprečava stvaranje neugodnih mirisa uzrokovanih raspadanjem bioloških ostataka kože, eliminira već postojeće mirise ostavljajući na tom području nježan i ugodan miris. Zahvaljujući aktivnim sastojcima sadržanim u spreju jamči učinkovito dezodorirajuće i osvježavajuće djelovanje uz puno poštivanje fiziološkog procesa disanja kože.

Koristi se: tijekom puberteta, tijekom menopauze i postmenopauze, u razdoblju fertilne dobi, kod upotrebe oralne kontracepcije, tijekom menstrualnog ciklusa
Proizvod je: ginekološki potvrđen, dermatološki testiran, mikrobakteriološki kontroliran

Glavni sastojci:

trietil citrat - neutralizira enzime odgovorne za produkte raspadanja koji na koži uzrokuju neugodne mirise
tocopheryl acetat i BHT - anti-oksidant, sprečava nastanak neugodnih mirisa
triclosan - antibakterijsko djelovanje

Intimna njega sastavni je život svake žene. Odgovarajuća njega može vam osigurati svježinu i ugodan osjećaj tokom čitavog dana, te vam pomoći u ublažavanju neugodnih simptoma i prevenciji manjih smetnji.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram