Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

VELJAČA 2013
Blagodat prirodnih „Sapuna ljepote“

Objavljeno 01.02.2013.

Blagodat prirodnih „Sapuna ljepote“

Na samu pomisao – sapuni; svatko će se zapitati zbog čega ih koristiti kad je na tržištu bogatstvo predivnih i mirisnih gelova i pjenušavih mlijeka za pranje lica i tijela. Međutim, u današnje vrijeme takvi proizvodi su sve više bazirani na štetnim sintetskim sastojcima i kemikalijama i zato se sve veći broj ljudi vraća prirodnim, organskim sapunima. S druge strane, upotreba takvih  sapuna  savršen je  način da se postigne da koža - "živi". Budući da sadrže samo prirodne sastojke razvoj bilo kakve alergijske reakcije ili drugih kožnih problema sveden je na minimum. Možemo reći da  prirodni sapuni imaju brojne  koristi za samu kožu, a lako se uvjeriti  zašto je više koristan za njegu kože od komercijalno proizvedenih sapuna.

Tako i 1979. godine Apivita stvara povijest kreirajući prvi prirodni sapun s propolisom. Danas, ovaj sapun i dalje osvaja ne samo u Grčkoj, već u cijelom svijetu. Linija se proširila i sapunima od kamilice, citrusa, masline, meda, kamilice i morskih trava.

Prednosti Apivitinih sapuna s najvećim postotkom prirodnih sastojaka je mnoštvo, a najviše pomažu u održavanju zdrave i lijepe kože. Uzmimo kao primjer takvog sastojka propolis, čija bi se blagotvorna djelovanja danima mogla nabrajati. To je smola koju pčele koriste za sterilizaciju svojih saća. Zahvaljujući bogatoj kompoziciji smatra se jednom od najmoćnijih prirodnih supstanci za održavanje zdravlja i ljepote. Propolis se smatra prirodnim antibiotikom, zbog  antibiotskih, antivirusnih, antifungalnih, antiseptičkih, zacijeljujućih i antioksidativnih svojstava. Sadrži 300-tinjak spojeva: eterična ulja, enzime, proteine, aminokiseline, vitamine, minerale i preko 30 bioflavanoida koji su odgovorni da aktiviraju imunološki sustav. Tako će Apivitin sapun od propolisa biti idealan za masnu, problematičnu kožu lica i tijela. Doprinijeti će smanjenju lučenja sebuma i pročišćenju pora. Sve to doprinosi regeneraciji kože kroz njenu blagu ali efikasnu njegu.

S druge strane kamilica, s umirujućim svojstvom, idealna je za osjetljivu kožu koju će prirodno zaštititi od alergija, iritacija i svrbeži. Sapun od meda, kadulje, lavande, alantoina i bisabolola, djelovati će protuupalno i antimikrobno. U novoj Apivitnoj liniji prirodnih sapuna nalazi se još i sapun od maslinovog ulja s medom i organskim esencijalnim uljem geranija, a kao najzanimljiviji među sapunima izdvaja se sapun od ruže i papra s esencijalnim uljem ruže, uljem crnog papra te ekstraktom žitarica i maka. Ne samo da revitalizira i podiže raspoloženje u ove hladne dane, već i uklanja odumrle stanice kože i potiče mikrocirkulaciju te poboljšava teksturu kože što je jako dobro i protiv celulita. Time ćete kožu pripremiti za nadolazeće toplije dane. Za većinu žena to je jedan od većih estetskih problema, pa zašto ne bi već od osnovne njege čišćenja kože započeli borbu s celulitom.

Apivitini prirodni sapuni  bogati vitaminima, mineralima i uljima, ne samo da predivno mirišu, već i  pomažu ljudima s osjetljivom kožom i onima koji pate od bolesti kože kao što su akne, rozacea, ekcemi i drugi problemi suhe kože. Za razliku od  komercijalnih sapuna,  vaša koža neće se osjećati suha i dehidrirana, neće se perutati, neće biti crvenila niti zatezanja. Uz prirodne sastojke maslinovog ulja, kamilice, propolisa, jasmina, meda, morskih trava i đumbira vaša koža bit će glatka, vlažna, meka na dodir. Budući da svojom svježinom ostaju netaknuti do samog potrošača time je i veća korist od uobičajenih sapuna.

Apivitini sapuni  su bez  parabena, silikona,  propilen glikola, mineralnih ulja, parfema i umjetnih boja. U svakom sapunu je do 99% prirodnih sastojaka te se mogu pohvaliti certificiranim organskim uzgojem sirovina. Sve to doprinosi regeneraciji kože. Za sve one koji vole životinje treba napomenuti da proizvodi nisu testirani na životinjama. Mudro bi bilo kloniti se upotrebe komercijalnih sapuna jer prirodni sapuni korisni su za okoliš. I ne samo to, brojne studije pokazale su da ih koža brže i  bolje upija i da se bolje regenerira. Tako će prirodni sapun pomoći održati ne samo naše zdravlje, blagostanje već i doprinijeti očuvanju okoliša jer nema plastičnih ambalaža, već su zamotani samo u papir, celulozu koja se lako razgrađuje u okolišu, a ne šteti mu. Dakle, prihvatite sve te prirodne prednosti što vam nude Apivitini prirodni sapuni i vrlo brzo primijetiti ćete razliku, a vaša koža bit će vam zahvalna i uzvratiti  mekoćom, glatkoćom i svilenkastim izgledom.

Potražite predivnu novu liniju prirodnih Apivitih sapuna u ljekarnama diljem Hrvatske.

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram