Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

PROSINAC 2012
APIVITA intimna njega

Objavljeno 03.12.2012.

APIVITA intimna njega

Apivita intimna njega

Svaka se žena barem jednom u životu susrela s vrlo neugodnim problemima intimnog područja, kao što su peckanje, svrbež, crvenilo, neugodan miris ili iscjedak. Sami po sebi ovi problemi ne moraju nužno predstavljati bolest, ali njihovo konstantno zanemarivanje može biti itekako opasno te početak ozbiljnijih infekcija.

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI

Kako ne bi došlo do ozbiljnijih problema nerješivih bez liječničke pomoći, iznimno je bitno obratiti pažnju svakodnevnoj pravilnoj, kvalitetnoj i zdravoj njezi ovog vrlo osjetljivog područja.

ZAŠTITA PRIRODNE RAVNOTEŽE

Kao i ostali dijelovi našeg tijela, tako i vagina ima prirodnu ravnotežu i pH vrijednost koja je kod zdrave osobe između 4 i 5. Za usporedbu, naša koža ima nešto manje kiseli pH oko 5,5.

Upravo ovaj niži pH pomaže intimnom području u samoobrani od infekcija. Pri ovoj vrijednosti se razvijaju „dobre“ bakterije, a „loše“ ne opstaju.

Na promjenu pH vagine i razmnožavanje „loših“ bakterija te razvoj infekcija, mogu utjecati različiti čimbenici, kao na primjer:

• upotreba preagresivnih sapuna, gelova za tuširanje, tvrdih sapuna
• alergeni i sulfati u proizvodima za intimnu njegu
• donjeg rublja od nekvalitetnih materijala zbog kojih koža ne diše
• korištenje agresivnih deterdženata i omekšivača rublja
• „preduboko“ pranje i ispiranje vagine
• trudnoća, menopauza, pilule, dijabetes, poremećaji štitnjače
• stres, loša prehrana...

JESTE LI ZNALI?

…da u prošla vremena kada nisu bila dostupna sredstva za intimnu higijenu s posebnom formulacijom i primjerenim pH, žene su se snalazile na vrlo domišljate načine u očuvanju zdravlja ovog područja te su se prale jogurtom ili vodom u koju su iscijedile limun! To više nije potrebno. Apivita u svojim proizvodima koristi mliječnu kiselinu i prirodni oligosaharid.

…da se vaša vagina najvećim dijelom sama čisti te ju nije potrebni ispirati duboko, iznutra. Time, dapače, samo možete spustiti prirodni imunitet ovog područja.

…da je povremeni iscjedak sasvim normalna stvar, a na njega mogu utjecati hormonalne promjene kod menstruacije, trudnoće i menopauze. On pomaže u očuvanju prirodnog zdravlja vagine! Upravo za ovakva razdoblja treba izabrati odgovarajući tekući gel za pranje.

…da nije potrebna seksualna aktivnost da dobijete vaginalnu infekciju. Antibiotici, neadekvatno rublje, stres, agresivna sredstva njege mogu dovesti do bakterijske vaginoze ili kandidijaze. Zbog toga je važno odabrati vrlo kvalitetno sredstvo za svakodnevno pranje i prevenciju ovih poremećaja.

…da antibiotici izuzetno jako utječu na promjenu vaginalne flore. Za vrijeme njihove terapije odaberite nježno prirodno sredstvo za pranje koje će podići imunitet intimnog područja.

…da kupanjem u bazenu, jacuzziju možemo stvoriti plodno zlo za razvoj vaginalnih infekcija. Važno je prije i nakon ovih aktivnosti primijeniti nježni gel za pranje protiv razvoja bakterija.

…da su vaginalne infekcije tijekom trudnoće uzrok 75 % prijevremenih poroda ili spontanih pobačaja. Najvažnije je u ovom osjetljivom razdoblju koristiti samo najkvalitetniju i potpuno prirodnu njegu!


NOVOSTI IZ APIVITE ZA NAJNJEŽNIJU NJEGU VAŠE INTIME

Ako se vodimo Hipokratovim holističkim pristupom njezi kože i općenito njegovom postavkom o zdravlju, koja kaže da naše tijelo funkcionira poput savršenog mehanizma koji ima sposobnost samoodržavanja i samoobnavljanja te da imamo sposobnost samoizlječenja, onda ne čudi što je Apivita osmislila jedinstven koncept prirodnih proizvoda za intimnu njegu koji pažljivim odabirom sastojaka najviše kvalitete i čistoće pomažu genitalnom području da očuva ili vrati vaginalnu floru u
ravnotežu.

Otkrijte 3 proizvoda za njegu genitalnog područja, s najvećom koncentracijom prirodnih aktivnih sastojaka ikada do sada!

Svi su proizvodi dermatološki i ginekološki testirani, bez prisutnosti
parabena, silikona, mineralnih ulja, sulfata,parfema, umjetnih boja i mirisa. Nisu testirani na životinjama, a potpuna novost je zamjena obične vode Apivitinom vodom odnosno biljnim infuzom organske kamilice, čime je izuzetno poboljšana kvaliteta i umirujuće djelovanje proizvoda te njegova antioksidativna svojstva. Poštuje potrebe modernih žena. Bioaktivna aloe vera s antiupalnim i hidratacijskim svojstvima te organsko eterično ulje čajevca i propolis štite od razvijanja štetnih mikroorganizama.

Zavisno o dobi, problematici ili osobnoj želji, izaberite između 3 njege:

DAILY

Nježni intimni gel za pranje s kamilicom i propolisom, sadrži 91% prirodnih aktivnih sastojaka.

* kamilica umiruje iritacije
* propolis sprječava rast patogenih mikroorganizama
* pomaže u zaštiti prirodne flore intimnog područja i poštuje prirodni pH
* s mliječnom kiselinom i prirodnim oligosaharidom
* organsko esencijalno ulje lavande pruža osjećaj svježine
* za svakodnevnu nježnu njegu i prevenciju infekcija

PLUS

Nježni intimni gel za pranje s čajevcem i propolisom

* 91% prirodnih sastojaka
* sprječava razvoj patogenih mikroorganizama i blage iritacije
* s propolisom, čajevcem i prirodnom lipoaminokiselinom
* pomaže u zaštiti prirodne flore intimnog područjua i prirodni pH
* s mliječnom kiselinom i prirodnim oligosaharidom
* pruža osjećaj svježine i udobnosti
* idealno za korištenje kod pojave iritacija ili tijekom ljeta

LADY

Nježna intimna pjena za pranje aloe verom i propolisom

* 92% prirodnih sastojaka
* vlaži, ublažava svrbež i nježno brine za intimno područje
* s organskim eteričnim uljem geranija i bioaktivnom aloe verom
* propolis sprječava rast patogenih mikroorganizama
* pomaže u zaštiti prirodne flore intimnog područja i poštuje prirodni pH
* s mliječnom kiselinom i prirodnim oligosaharidom
* idealno za korištenje tijekom menopauze ili u slučaju vaginalne suhoće

Koju god prirodnu intimnu njegu Apivite odabrali, budite sigurni da ste uvelike pridonijeli zaštiti svoga zdravlja na najprirodniji način, da ste svome tijelu pružili najkvalitetnije sastojke visoke čistoće, a sebi osigurali uživanje u svakodnevnim aktivnostima bez neugodnih simptoma koji vas podsjećaju da nešto s ovim područjem nije u redu.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram