Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

LISTOPAD 2012
Nađite boginju u sebi

Objavljeno 04.10.2012.

Nađite boginju u sebi

Jesen. Ta divna, bojom okupana jesen.

Koje nam sve blagodati donosi ovo godišnje doba, svatko se barem jednom zapitao, a mnogi u jesenskim blagodatima uživaju.

Grožđe, vino i razne delicije koje proizlaze iz tih malih, slatkih  bobica. Svaka za sebe prepuna životno važnih vitamina: A, B, B6 i folne kiseline, sadrži složene tvari, pterostilbene, koji smanjuju kolesterol i trigliceride.

U grožđu se nalaze minerali kao što su kalij, kalcij, fosfor, magnezij, željezo i selenbakar, mangan i cink, a sadrži i vlakna i proteine. Dobar je izvor hranjivih tvari bitnih za naše tijelo i njegove su prednosti za zdravlje, u odnosu na mnogo drugo voće, brojne.  Plodovi se mogu podijeliti na crvene, crne i bijele.

Sjemenke grožđa snažni su antioksidansi koji blokiraju prerano starenje i bolesti kontroliranjem slobodnih radikala. Poznato je da neki ekstrakti sjemenki grožđa imaju i do 50 puta veću nutritivnu vrijednost vitamina E i C. Oni također imaju antivirusna i antikancerogena svojstva koja osiguravaju cirkulaciju krvi. Koža grožđa je također vrlo hranjiva, a čak neka istraživanja pokazuju da pomaže u uništavanju stanice raka u ljudskom tijelu.

Dobrobit tih malih slatkih  bobica, znali su još i u neolitskom razdoblju na području Bliskog istoka i Egipta. Ljudi s tog područja prvi su prepoznali i primjenjivali proces fermentacije grožđa. No  ispijanje  vina popularizirali su stari Grci i Rimljani, uključivši tradiciju kušanja i slavljenja vina i u svoje crkvene obrede.  U Grčku je vino vjerojatno došlo s prostora Azije, a upravo su Grci ti koji su kulturu pijenja vina proširili po cijelom Mediteranu. Sam uzgoj vinove loze nije se mnogo razlikovao od ovog današnjeg i zapravo možemo reći da osnove vinogradarstva dugujemo u najvećoj mjeri upravo Grcima. U Grčkoj je trgovina vinom bila daleko življa nego u Egiptu i ono je bilo dostupno svim slojevima, iako je kvaliteta, naravno, ovisila o platežnoj moći. Kakvoća je među ostalim bila uvjetovana podrijetlom grožđa, koje se nije uzgajalo samo na prostoru današnje Grčke, već i ondašnjih njenih brojnih kolonija, koje su imale različita klimatska i geografska obilježja. Iz književne nam je tradicije poznato da je vino bilo obvezna sastavnica svih zabava među bogovima na Olimpu, ali su ga isto tako ispijali ratnici u vojnim pohodima ili pak običan puk na raskalašenim zabavama i dionizijskim svečanostima. Iako je u Ateni bilo uobičajeno da se vinom časte i žene, Sparta je prema njima bila vrlo stroga: ako bi koja žena popila imalo vina, taj bi se grijeh izjednačavao s preljubom te je za oba postupka bila predviđena smrtna kazna.

Vino se tako provlači stoljećima, ne poznaje kulture, niti ne priznaje granice, a u njemu uživaju svi koji su prepoznali vrijednosti tih malih bobica. Želite li i Vi biti dio te priče, želite li se i Vi osjećati kao boginja te umornoj koži vratiti mladolik izgled, najbolje Vam je probati prirodni Apivitin serum protiv bora s resveratrolom i vitaminom E. A što ćete njime dobiti? Kao pravoj boginji pruža Vam jaku antioksidativnu zaštitu te ćete  time štititi lice od vjetra, kiše i hladnoće. Pripremit ćete lice za nadolazeće hladne dane. Umanjiti broj bora i do 77%, a dubinu bora i do 71%.

Da bi lice ostalo dostojno boginje, imajte na umu da je vino eliksir mladosti, ali ne više od 2dl dnevno. A za sve one koji vino ne kunzumiraju svakodnevno ili uopće, Apivita se pobrinula osmislivši eliksir mladosti u malim bočicama u predivnoj liniji Wine Eliksir. Vašoj koži omogućit će da se bori protiv znakova starenja, protiv nadolazećih hladnih dana pomoću crvenog vina i pčelinjeg voska .

Možete birati između široke palete; od učvršćujuće dnevne kreme sa SPF 15 za normalnu kožu, do bogate učvršćujuće kreme za suhu kožu sa SPF 15, te kreme za područje oko očiju i usana, do luksuznog ulja za lice  sa sjemenkama grožđa i masline dostojno svake boginje. Licu ćete podariti snažnu antioksidativnu zaštitu, podignuti  elasticitet koži, vratiti hidrataciju i istonirati ju, te time  pomladiti svoju kožu lica. Probajte kreme iz  bogate linije Wine Eliksir te nađite, a i sačuvajte boginju u sebi.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram