Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

TRAVANJ 2019
APIVITA slavi rođendan sa 40% popusta na 6 linija za njegu tijela!

Objavljeno 16.04.2019.

APIVITA slavi rođendan sa 40% popusta na 6 linija za njegu tijela!

 Svi koji uistinu brinu o zdravlju, potvrdit će kako je pravilna njega tijela ključan dio svakodnevice. U konačnici, koža je najveća barijera koja nas štiti protiv cijelog spektra negativnih utjecaja iz okoline. Stoga je odabir proizvoda s visokim udjelom prirodnih sastojaka ključan kada je riječ o očuvanju zdravlja kože tijela i cjelokupnog organizama. 

 

Zahvaljujući bogatom udjelu prirodnih sastojaka u svojim proizvodima, grčki brend APIVITA već desetljećima čvrsto stoji na samom tronu proizvoda prirodne kozmetike. Kada je riječ o njezi kože tijela, APIVITA ništa nije prepustila slučaju.

 

Kako bi se pobrinula za specifične potrebe kože svakog pojedinca, APIVITA je dizajnirala raskošnu paletu koja se sastoji od čak 6 linija za njegu tijela.  Linije su inspirirane tretmanom aromaterapije i holističkim pristupom, a svakoj od njih zajedničko je što u sebi sadrže iznimno visok udio prirodnih sastojaka. Linije Caring Lavender, Refreshing Fig, Rose Pepper, Royal Honey, Tonic Mountain Tea i Pure Jasmine koži pružaju antioksidativnu zaštitu od vanjskih utjecaja, dubinsku njegu i hidrataciju.

 

Ipak, svaka od njih prilagođena je specifičnim potrebama pojedinaca koji svoju kožu žele održati zdravom i njegovanom. Svaki Apivitin proizvod za njegu tijela ima višestruke učinke te snagom čiste prirode, visokim udjelom prirodnih sastojaka, 100 % certificiranim organskim eteričnim uljima i prirodnim infuzijama koje koristi umjesto vode - korisniku nudi boljitak njegovog cjelokupnog bitka. Brend rođen davne 1979. godine u malenoj ljekarni u Ateni, izrastao je na čvrstim temeljima holističkog pristupa zdravlju i ljepoti. Strastveno uvjerenje grčkog brenda kako je ljepota ništa drugo doli neposredan pokazatelj stanja uma, duha i tijela, izrodilo je proizvodima prirodne kozmetike koji nude mnogo više od same njege. 

 

Budući da APIVITA ove godine slavi 40 godina postojanja i stvaranja prekrasnih inovacija na području prirodne kozmetike, svih 6 APIVITINIH linija za njegu tijela su na nevjerojatnom popustu od 40 % posto.

 

Kad Apivita slavi, onda to čini sa stilom. Na koncu, koža je jedino mjesto koje ne možemo napustiti. Pokažimo joj poštovanje i vratimo je njezinom izvoru. 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram