Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

OŽUJAK 2019
Mjesec žena obilježite kraljevskim tretmanom dostojnim boginje!

Objavljeno 08.03.2019.

Mjesec žena obilježite kraljevskim tretmanom dostojnim boginje!

Već posljednjih 110 godina, datum 8. ožujka rezerviran je za slavlje žena i njihove bjesomučne borbe za na jednaka građanska i politička prava žena i muškaraca.  Prvi Dan žena obilježen je 8. ožujka 1909. u Sjedinjenim Američkim Državama deklaracijom koju je donijela Socijalistička partija Amerike. Ostalo je povijest. Grčki bogovi su bili centar različitih mitova o pogledu na žene. Božice Hera, Atena, Demetra, Afrodita, Hestija i Artemida ravnopravno su stajale rame uz rame zajedno sa šest vrhovnih grčkih bogova. S druge pak strane, Helena i Elektra svoju su poziciju kraljica vladajućih kuća grčke mitologije stekle na osnovu svoje mudrosti i ljepote.

Grčka mitologija o neospornoj snazi, ljepoti i mudrosti žena bila je jedna od temeljnih inspiracija stvaranja APIVITA brenda prirodne kozmetike. Brend, nastao prije punih 40 godina u malenoj ljekarni u Ateni, na sam tron svog raskošnog asortimana proizvoda postavio je liniju koja je namijenjena glorifikaciji žene i njenoj prirodnoj ljepoti. APIVITA Queen Bee linija, stvorena je kako bi moć ljepote i njege uma, duha & tijela vratila u natrag ruke žene. Glavni sastojak Queen Bee linije je matična grčka mliječ koja još od drevnih vremena nosi titulu dugovječnosti i ljepote.

 

Najjače oruđe Queen Bee linije očituje se u tome da je APIVITA uspjela prenijeti moćne sastojke matične mliječi u najdublje razine keratinskog sloja kože. Inkapsulirana u liposome i obložena fosfolipidima, matična mliječ je transformirana i difuzirana bogatim hranjivim elementima poput aminokiselina, vitamina, šećera i masnih kiselina -  čime se koža pomlađuje iznutra. Štoviše, liposom je nositelj iznimno umirujućeg i hidratantnog faktora koji poboljšava hidrolipidni zaštitni sloj kože.

U svojoj namjeri da ženama pruži samo ono najbolje iz prirode, Apivita vodu zamjenjuje organskim, prirodnim infuzijama koji proizvodima pružaju poglavito antioksidativne učinke. S obzirom na to da većina kozmetike u sebi sadrži preko 70% udjela vode, baza APIVITA proizvoda, pa tako i cjelokupne Queen Bee linije bogata je antioksidantima.

APIVITINA Queen Bee linija sastoji se od: Kreme protiv starenja lagane teksture, Kreme protiv starenja bogate teksture, Dnevne kreme protiv starenja za lice sa zaštitnim faktorom SPF20, Noćne kreme protiv starenja, Kreme protiv starenja za područje oko očiju i Seruma protiv starenja za lice.

 

Ove godine APIVITA slavi i veliki jubilej - 40. godišnjicu postojanja što uključuje i brojne inovacije na području prirodne kozmetike. Kao znak zahvalnosti onima koji su joj poklonili povjerenje, APIVITA je u ožujku, mjesecu kad slavimo žene svih dobnih skupina snizila svoju "kraljevsku" Queen Bee liniju za 40 posto. Uistinu jedinstvena prilika da zaboravite na bukete ruža i bombonijere!

Zašto ove godine ne biste razmazili sebe ili jednu od žena u vašem životu i priuštili joj kraljevski tretman kakav i zaslužuje?!

Zato što 40. godišnjica postojanja zaslužuje samo kraljevski tretman!

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram