Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

STUDENI 2018
Marvis paste za zube zavele cijeli svijet?

Objavljeno 22.11.2018.

Marvis paste za zube zavele cijeli svijet?

Marvis je brend rođen u davne 1958. godine u Firenci, Italiji,a osnovao ga je Earl Franco Cella di Rivaradates. Još u prošlom stoljeću, filozofija brenda koji je svijet obogatio nesvakidašnjim pastama za zube, bila je stvoriti nešto potpuno nekonvencionalno, autentično i svakako -  ispred svog vremena.  Na opće zadovoljstvo svih onih koji njeguju visoke postulate izvrsnosti kada je u pitanju estetika i luksuzna kvaliteta življenja – Marvis paste za zube stigle su i na hrvatsko tržište.

Formula Marvis pasta za zube sastoji se od se od 7 unikatnih, nadasve neobičnih i zavodljivih okusa koji nude vrtlog senzacija te su zbog svoje inventivnosti u potpunosti uzdignuli i transformirali percepciju o oralnoj njezi.

Potpuno nesvakidašnji i apstraktni dizajn pasta za zube, odigrao je veliku ulogu u činjenici su Marvis paste za zube više od pola stoljeća kultni & must- have proizvod specijalno dizajniran za sve one koji od pasta za zube traže više, a kvalitetu svoje svakodnevne njege žele uzdignuti na najvišu moguću razinu.

 

Nije dugo trebalo da njihovu izvrsnost uvidi i prepozna ostatak svijeta, a ostalo je povijest...

Nesvakidašnji dizajn Marvis pasta za zube s metalnim odsjajem i retro detaljima -  kozmetičke ormariće u kupaonicama pretvaraju u hipnotičku fuziju ekskluzivne  i unikatne svakodnevne njege, ali i mjesta gdje se spajaju fashion trendovi i suvremena umjetnost.

Osjećaj dugotrajnog, senzacionalnog okusa i osjećaja koje pružaju Marvisove paste za zube -  moćan je, zavodljiv i zarazan, a svaki od 7 okusa povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i neprobojnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa.

Marvis se uzdigao na sam tron trendova kada je u pitanju oralna higijena i cjelokupna filozofija svakodnevne njege, a zahvaljujući svojoj izvrsnosti, briljantnosti i uzastopnom pomicanju granica svega što smo do sada poznavali, 60 godina nakon svog osnivanja – i dalje nema konkurenciju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram