Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

KOLOVOZ 2018
Kako izvući ono najbolje iz vinove loze?

Objavljeno 29.08.2018.

Kako izvući ono najbolje iz vinove loze?

'Pijem vino samo onda kada sam sretna ili tužna. Ponekad ga pijem kada sam sama. Ako pak imam društvo – tada to smatram obavezom. Uživam u njegovom okusu kada sam sita, pijem ga kada sam gladna. Izuzev toga, nikada ga ne konzumiram – osim ako sam žedna.' Lily Bollinger.Santorini je poznat po jednom od najbogatijih i najstarijih vinograda na svijetu. Postoji uzrečica kako je Santorinijevo vino Vinsanto jedna posebna vrsta umjetnosti. Ipak, kada je riječ o upotrebi crvenog vina u skincare industriji - ono ima svoju dugogodišnju i kompliciranu povijest. S jedne strane, sastojci u čaši finog crvenog vina direktno su povezani su s anti-age učinkom. S druge pak strane, htjeli mi to ili ne, vino je još uvijek alkohol, a njegova pretjerana konzumacija će dovesti do dehidracije. U najboljem slučaju. No kako izvući anti age učinak bez neželjenih posljedica?

Glavni sastojak koji je zaslužan za anti - age učinak su polifenoli. Naime, vinove loze na Santoriniju se uzgajaju u obliku 'koulora' kako bi svojim stanovnicima pružila utočište od vjetra. Kako bi izdržala teške i oštre ekološke uvjete, Santorinijeva loza je razvila jedinstvena otporna svojstva te proizvela visoko učinkovite zaštitne molekule koje se nazivaju polifenoli.

Apivitin biokemijski laboratorij primijenio je nenadmašnu preciznost epigenetike kako bi proučio djelotvornost ekstrakta polifenola Santorinijeve vinove loze na genima. Ova grana znanosti koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena polučila je fantastične rezultate u pronalaženju rješenja kada je riječ o potpunoj revitalizaciji kože te osiguravanju snažnog anti – age učinka. Tako je u bogatim polifenolima lišća Santorinijeve vinove loze, Apivita pronašla prirodni eliksir mladosti te znanošću izrodila moćan ekstrakt protiv starenja.

No to nipošto  ne znači kako se trebate odreći čaše Vinsanta!

 

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram