Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Arhiva tema mjeseca

Tema mjeseca

OŽUJAK 2018
NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU

Objavljeno 02.03.2018.

NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU

Postoji stara uzrečica koja kaže da pogledom u nečije oči, vidimo njegovu dušu. Ali pogledom u nečije oči također vidimo i njegovu dob, raspoloženje, zdravlje, način života. Koža na području oko očiju ujedno je i najtanja na našem licu zbog čega joj moramo posvetiti posebnu pažnju i njegu. 

Nježan i osjetljivi dio lica željan pažnje

Osim što je koža oko očiju najtanja, ona je i vrlo osjetljiva. Taj dio lica najmanje hidratiziramo, a skoro svakodnevno ga grubo trljamo skidajući šminku. To je područje na kojem će se najprije pojaviti bore, a najčešće ga zanemarujemo. Ovom području osim specijalizirane njege, moramo pružiti i dovoljno njege, najmanje dvaput dnevno, ujutro i navečer nakon što detaljno očistimo lice. Pravilnom njegom područja oko očiju naše lice će izgledati mlađe, odmorno i blistavo. Zbog mimike lica koja je jače izražena na tom dijelu lica i često izloženo suhoći i dehidraciji, na ovom se području kože prvo pojavljuju umor i znakovi starenja tzv. bore smijalice što većini žena predstavlja estetski problem.

 Bore, tamni podočnjaci, vrećice, natečenost

Svi ovi problemi javljaju se tokom godina zbog starosti, ali i stres, nedostatak sna, dehidracija, hormonska neravnoteža i alergijske reakcije na okoliš, mogu učiniti našu kožu ispod očiju tamnijom, naboranom i natečenom. Sve to utječe na ukupni izgled lica zbog čega je bitno podjednako tretirati sve navedene probleme. Pošto je koža oko očiju tanka, stalna hidratacija najbolji je saveznik u borbi protiv bora, a s njom treba početi već u ranim dvadesetima te postepeno kako starimo koristiti proizvode za njegu područja oko očiju koji su hranjiviji i pružaju intenzivnu njegu.

 

Krema za lice nije dobra za njegu područja oko očiju

Koža je ovdje najtanja, pa mnogi aktivni sastojci koji se nalaze u kremama za lice jednostavno ne odgovaraju i ovom osjetljivom djelu. Kod izbora prave kreme za područje oko očiju, najvažnije je odrediti estetski problem koji nam najviše smeta, ali i izabrati proizvod koji će pružiti intenzivnu hidrataciju, njegu i prevenciju protiv nastanka novih bora, natečenosti i tamnih podočnjaka.

 

Needles No More NO MORE BAGGAGE

Kroz nekoliko minuta, napredna formulacija pruža trenutni efekt zatezanja i zaglađuje konture očiju. Trenutno smanjuje izgled podbuhtlosti i podočnjaka za odmoran, mladenački izgled područja oko očiju. Istodobno obnavlja područje oko očiju za zaglađen i poboljšan izgled.

  • Smanjuje podočnjake i podbuhtlost
  • Smanjuje izgled tamnih kolutova oko očiju
  • Vraća mladenačke konture očiju za zaglađen izgled
  • Štiti od oštećenja uzrokovanih iritacijama i zagađenjem

 

RETINOL 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom i česticama kristala rubina

Svi će pogledi biti na vama uz ovu moćnu, ali nježnu anti-age kremu za područje oko očiju s blistavim česticama. Savršena kombinacija retinola i čestica kristala rubina koja daje vašim očima pažnju kakvu zaslužuju.

  • Retinol (postupno oslobađajući) – pomaže u zaglađivanju linija i bora
  • Ravnoteža vlažnosti (sinergijska kombinacija meda limunovog stabla, fosfolipida i amino kiselina) – hidratizira i sprječava gubitak vlažnosti
  • Čestice kristala rubina – posvjetljuje, smanjuje linije i bore
  • Pomaže smanjiti crvenilo i iritaciju, štiti kožu od oksidativnog stresa

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram