Do Not Age - najsnažniji kompleks protiv starenja

Do Not Age - najsnažniji kompleks protiv starenja

GENETSKI KOD STARENJA NAPOKON JE SLOMLJEN!

Hollywoodski estetski kirurg, dr.Frederic Brandt začetnik je novog pristupa u njezi kože na način da kroz kozmetiku koju svatko može koristiti u toplini svog doma oponaša invazivne dermatološke zahvate.  Madonna, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Marc Jacobs i Gwyneth Paltrow samo su neka od imena koji svoj mladoliki izgled održavaju zahvaljujući proizvodima iz dr.brandt  skin care linije.

Proizvodi su  formulirani pod dermatološkom kontrolom za maksimalnu sigurnost i učinkovitost te nude najveću učinkovitost dostupnu bez liječničkog recepta. Svaki proizvod posvećen je očuvanju lijepe, mlade kože i prilika za svakoga da „doktora povede sa sobom doma.“

DNA linija proizvoda protuotrov je za starenje stanica. DNK koji nosimo u sebi određuje naš cijeli život, ne samo kako izgledamo, već određuje i način kako će naša koža i tijelo stariti. Dr. Fredric Brandt je u svom najnovijem istraživanju otišao direktno u srž problema starenja kako bi u samom DNK kodu zaustavio proces staničnog starenja kože i vratio godine unatrag. 

Primjenom najsuvremenije i nezapamćene tehnologije te godina istraživanja, Dr.Brandt je razvio liniju Do Not Age koja prodire dubinski u kožu, pronalazi greške i oštećenja zapisane u samim kromosomima, a koje uslijed starenja izlaze na površinu u obliku bora, linija, mlohavosti i gubitka volumena. 

 

Prednosti DNA linije:
* transformacija kože unutar 4 tjedna
* brisanje tragova godina koji se primjećuju u ogledalu
* najmoćnija doza seruma koji vraća godine unatrag
* svaka perla djeluje kao mini laboratorij

 

Kroz ovu liniju, kozmetička industrija otišla je u dubinu gdje još nitko do sada nije uspio prodrijeti. Direktnim usmjeravanjem djelovanja na uzroke starenja i povezivanjem uzroka sa posljedicama, DNA linija dopire u samu srž staničnog starenja, u genetski kod.

„.. Kada je riječ o tome kako i zašto starimo, znanost je upravo dokazala da ne moramo uvijek prihvatiti ono sa čime smo rođeni.  DNK je programiran kao okvir u kojem živimo, no sada smo ušli u taj kod i promijenili proces starenja kože“, objašnjava dr.Brandt.