dr.brandt - doktor u vašem domu

dr.brandt® skincare je prirodna evolucija profesionalne dermatološke prakse dr. Fredrica Brandta i kliničkog istraživanja. Bazirajući se na opsežnom istraživanju i inovativnim zahvatima koji se obavljaju u ordinacijama, stvorio je tehnološki naprednu njegu kože kako bi se popravila i spriječila šteta,  istovremeno darujući zdrav i lijep izgled kože. 

dr.brandt® skincare linija predstavlja spoj znanosti s aktivnim biljem, udružujući sofisticirane sustave dostave sastojaka sa snagom  vitamina i biljaka. Naša kolekcija sadržava  ključne biljke protiv starenja kao što su zeleni čaj, bijeli čaj i ekstrakt sjemenki grožđa. 

Naši su proizvodi  formulirani pod dermatološkom kontrolom za maksimalnu sigurnost i učinkovitost te nude najveću učinkovitost dostupnu bez liječničkog recepta. Ne testiramo proizvode na životinjama, ne koristimo umjetne mirise, a  sva ambalaža izrađena je od recikliranih materijala. Svaki proizvod je posvećen lijepoj, mladoj koži i prilika za sve naše vjerne klijente i kupce diljem svijeta da „doktora povedu sa sobom doma.“

Ponosni smo ne samo na pružanje najrelevantnijih i najnovijih informacija kako bismo odgovorili na sve Vaše probleme s kožom, već i na obrazovanje naših klijenata o njihovim tipovima kože i proizvodima koji su najpogodniji za njih. Jedinstveno smo kvalificirani kako bismo Vas konzultirali vezano za Vaše probleme s kožom. Naši stručnjaci imaju mnoge godine iskustva, često radeći rame uz rame s dr. Brandtom u njegovoj ordinaciji. Oni donose poseban spoj znanja, profesionalizma i njege svakom klijentu.