Wine Elixir - antiaging

Wine Elixir - antiaging

Wine Elixir Youth Awakening -  Sinergija znanosti i prirode

U bogatom vulkanskom tlu Santorinija, u jednom od najstarijih vinograda na svijetu,  vinove loze se uzgajaju u obliku 'koulora' kako bi svojim stanovnicima pružila utočište od vjetra. Kako bi izdržala teške i oštre ekološke uvjete, Santorinijeva loza je razvila jedinstvena otporna  svojstva te proizvela visoko učinkovite zaštitne molekule koje se nazivaju  polifenoli. Upravo se u tome krije tajna uspjeha koja stoji iza Apivitine linije  proizvoda 'Wine Elixir'. Naime, u  bogatim polifenolima lišća Santorinijeve vinove loze,  Apivita  je pronašla prirodni eliksir mladosti te znanošću izrodila moćan ekstrakt protiv starenja.  

Sinergija znanosti i prirode urodila je Wine Elixir linijom koja je predvodnik broj jedan kada je riječ o njezi kože i ponovnom aktiviranju prirodnih procesa s ciljem pomlađivanja, revitalizacije i blistavosti kože, ali i cjeloukupnog raspoloženja. 

Youth Awakening  - Snažna linija protiv starenja

Inovativna Apivitina linija 'Wine Eliksire' bazirana je na najnovijoj tehnologiji. Naime, Apivitin biokemijski laboratorij primjenio je nenadmašnu preciznost epigenetike kako bi proučio djelotvornost ekstrakta polifenola Santorinijeve vinove loze na genima kako bi potaknuo revitalizaciju kože te joj osigurao snažan i učinkovit anti - age učinak. Tako je Apivitin tim u 'Wine Eliksire'  liniji stvorio savršenu formulu za vrhunsku zaštitu protiv vanjskih utjecaja koji ubrzavaju starenje kože i to zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa. Ekstrat propolisa koži pruža jaku antioksidativnu zaštitu, maksimizira vitalnost stanica kože te povećava sintezu kolagena i elastina. Pčelinji dragocjeni napitak jedan je od glavnih sastojaka Wine Eliksir linije,  a polučio je izvrsne rezultate koji su dokazani s čak osam kliničkih studija. Ekstrat propolisa koži pruža jaku antioksidativnu zaštitu, maksimizira vitalnost stanica kože te povećava sintezu kolagena i elastina. 

S druge pak strane, ulje mastike koje se proizvodi od smole mastike s  drveća na otoku  Chios bogat je triterpenskim spojevima polifenola i aldehoda, a  čudovtvorne prednosti  smole drveća Mastika poznate su još od antike.  Ulje mastike ponovno aktivira proces detoksikacije, potiče aktivnost stanica te pojačava strukturne funkcije u dermisu. 

Kompleks bakra je izvor energije za zrele fibroblaste te obnavlja njihovu aktivnost i funkcije, ali i  povećava proizvodnju kolagena i elastina. 

Formula Wile Eliksire linije u sebi također sadržavaeterična ulja kadulje, nerolija, pačulija i ruže. Svaki od njih potiče obnovu stanica, hidratizaciju te obogaćuje teksturu kože. 

Kako bi se Apivitin tim pobrinuo da Wine Elixir linija bude apsolutni saveznik No1.  u borbi protiv znakova starosti,  sastav proizvoda obogaćen je snažnom i učinkovitom infuzijom  tri Santorinijeve vinove loze koji su bogati antioksidans. Vodeći  se svojom dugogodišnjom tradicijom koja seže iz 1979. godine prošlog stoljeća, svi su Apititini proizvodi  bazirani na prirodnim sastojcima te u sebi ne sadrže parabene, silikone, proplilen glikole, mineralna ulja, etanolamine kao i ostala svojstva koja imaju štetan učinak na stanice kože.