Apivita - prirodna kozmetika

Apivita - prirodna kozmetika

PRIRODNI PROIZVODI

APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz Grčke flore s čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima. APIVITA nudi velik broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Niti jedan proizvod ne sadrži parabene, polipropilen glikol, silikone, umjetne boje i mirise. APIVITA koristi reciklirane materijale za pakiranja, kao što su 100% reciklirani grčki papir i reciklirani PET.

UČINKOVITI PROIZVODI

APIVITA je inspirirana društvom pčela te sve formule obogaćuje pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. Jedan od tih proizvoda je propolis. APIVITA je prva grčka tvrtka koja koristi propolis u proizvodima za njegu zdravlja i ljepote.  Propolis – čudotvorni antiseptik prirode – razlikovni je element APIVITE. Poboljšava učinkovitost proizvoda zahvaljujući antiseptičkim i antioksidativnim svojstvima. Svi pčelinji proizvodi su na jedinstven način povezani aktivnim prirodnim sastojcima iz bogate grčke prirode. Izbor sastojaka provodi se na temelju kliničkih studija kako bi se najbolje povećala sigurnost i učinkovitost proizvoda na koži i tijelu. U cilju daljnjeg poboljšanja kvalitete i učinkovitosti proizvoda, APIVITA je zamijenila običnu voda organskim infuzijama, uključujući infuziju vode zelenog čaja, vode ružmarina, vode hamamelisa i vode maslačka.

HOLISTIČKA NJEGA TIJELA, UMA I DUŠE

APIVITA, inspirirana holističkim pristupom Hipokrata, koristi djelovanje čistih, organskih, certificiranih eteričnih ulja i nudi proizvode koji djeluju blagotvorno na tijelo, um i dušu. Brzo se upijaju te učinkovito djeluju na kožu, istovremeno umirujući osjetila i podižući raspoloženje, darivajući dobrobit i pomlađivanje.

Od 1979.

Sve je počelo 1979. godine u ljekarni u Ateni. Ljekarna Nikosa i Niki Koutsianasa. Izvori inspiracije bili su društvo pčela i njihovi proizvodi, bogatstvo grčke flore i Hipokratov holistički pristup zdravlju i ljepoti.

Tako je rođena APIVITA. Prva kompanija prirodne kozmetike u Grčkoj.

Od prvog dana djelovanja do danas APIVITA sistematski ulaže u istraživanje i razvoj inovativnih proizvoda za ljepotu i zdravlje s vlastitim R&D odjelom. 31 godinu kasnije, strast i vizija APIVITE u potpunosti su prihvaćene ne samo u Grčkoj već i u 20 zemalja diljem svijeta.

Ime APIVITA dolazi od latinskih riječi APIS (pčela) i VITA (život). Logo je inspiriran Malia pčelama, rijetkim biserom s Minoanske Krete koje simboliziraju plodnost i sklad.

"Priroda je najdominantniji vladar"
Hipokrat, otac moderne medicine