Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

LUPINA
Lupinus albus

LUPINA

Lupina je rasprostranjena kao divlja biljka diljem južnog Balkana, Sicilijanskih otoka, Korzike, Sardinije i Egejskih otoka, kao i Palestine i zapadne Turske.

U Grčkoj, posebno na otoku Kreti i području Peloponeza, lupina je česta užina za vrijeme posta pred Uskrs. Obično se natapa u morskoj vodi 2-3 sata kako bi se ublažio okus te se jede sirova. Prženo sjeme koristi se kao zamjena za kavu.

  • Lupina je bogata peptidima, elementima u tragovima (bakar, cink, željezo) i vitaminima (B3, B5), koji stimuliraju metaboličku aktivnost folikula kose te pospješuje diferencijaciju keratinocita čime se potiče rast.
  • Proteini lupine inhibiraju djelovanje 5-a reduktoze čime smanjuju količinu proizvedenih DHT-a koji uzrokuju smanjenje folikula kose.
  • Poboljšava mikrocirkulaciju oko folikula kose i na taj način poboljšava učinkovitu opskrbu kisikom i nutrijentima.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram