Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

PERRILA ULJE

Sastojci

Perilla vuče svoje korijene s dalekog Istoka. Stoljećima se perilla koristila na dalekom Istoku za balansiranje tijela i duše, kao i za regeneraciju “chi” – životne energije, unutarnje snage, dajući unutarnji mir. Perilla se stoljećima koristi u orijentalnoj medicini kao antiastmatik, antibakterijski, protuotrov, antimikrobni, antipiretik, antiseptik, antispasmodik, antitusiv, aromatski, sredstvo protiv nadimanja, diaphoretik, okrepljujući, tonik.

Azijski herbalisti opisali su neka od njenih djelovanja, tako se spominje u tretiranju bolesti poput kašlja i gripe, te kao protuotrov kod trovanja hranom.
Perilla je bistro, zlatno žuto ulje koje se dobiva hladnim tiještenjem sjemenki perilla biljke. Posjeduje antiseptička svojstva, koja ga čine izvrsnim u tretmanima kože lica.
Sjemenke hladnim prešanjem daju ulje bogato vitaminima i aminokiselinama, od kojih 50-60 % čine alfa-linoleinska kiselina (ALA), nazvana još i omega 3 masna kiselina. Omega 3-masne kiseline su polinezasićene masne kiseline koje su nađene u biljnim i ribljim uljima, te su klasificirane kao esencijalne masne kiseline i imaju značajnu ulogu u tretmanima kožnih oboljenja poput ekcema i psorijaze, triglicerida i kolesterola te sprečavanja nastanka arteroskleroze.

  • Perilla je korisna u liječenju astme, prehlade, kašlja i plućnih bolesti, prevenciji influence, mučnine, povraćanja, bolova u trbuhu, zatvora, trovanja hranom i alergijskih reakcija
  • Perilla ulje je prirodni lijek za smanjenje triglicerida i kolesterola u krvi
  • Visoki udio omega 3 masne kiseline pomaže koži vratiti svoju prirodnu vlažnost i zaštitu.
  • Visoki sadržaj omega 3 masne kiseline pokazao se i kao preventiva protiv stvaranja krvnih ugrušaka i značajno pridonosi izbacivanju masnoće iz organizma

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram