Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

SHEA BUTTER
KARITE MASLAC

Sastojci

Shea drvo ili karite drvo prirodno raste u tropskoj Africi, visoko je 12-20 metara, a njegovo stanište je suho područje oko Sahare. Nikada nije kultivirano – glavni razlog je što je potrebno oko 15 godina da urodi prvim plodovima, a svoju puno zrelost postiže tek za 25-50 godina. Smatra se da mu je duljina života od dva do tri stoljeća. Njegovo blago su upravo njegovi orašasti plodovi.

Shea maslac se u Africi koristi zbog svojih ljekovitih svojstava već više od 2000 godina - kao lijek za reumatske bolove, upale mišića, kao „štit“ od suhog pustinjskog vjetra te za njegu kože beba.

  • Sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina (između 7 i 12%), vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala.
  • Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica kože i za njegu starije i naborane kože (antiaging efekt)
  • Djeluje protuupalno, pa pomaže kod raznih oboljenja kože kao što je psorijaza, seboreja, ekcemi, neurodermitis i akne
  • Duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti i kod tretmana strija i ožiljaka. Naročito je dobar za prevenciju strija tijekom trudnoće, koža ga dobro podnosi i ne izaziva nikakbe alergijske reakcije.
  • Ističe se po tome što je jedna od rijetkih prirodnih tvari koja štiti od UV zračenja
  • Zbog svojeg protuupalnog djelovanja, koristi se i nakon brijanja ili depilacije. Sitne porezotine će brže zacijeliti, spriječit će se iritacija, a koža će biti duboko nahranjena
  • Popularno je i korištenje za njegu usnica jer štiti od vjetra i hladnoće, te čini usne mekanim

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram