Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

SLADIĆ
Glycyrrhiza glabra

SLADIĆ

Sladić potječe s područja Mediterana i Bliskog Istoka, a u Europi se uzgaja barem od 16. stoljeća.

Prvi spomen sladića zabilježen je na drevnim asirskim pločicama i egipatskom papirusu, gdje su vodili bilješke o dobrobitima sladića, posebice kod kašlja, prehlada i temperature. Grci su o slatkom korijenu učili od Skita te ga je Teofrast (3. st. pr.Kr.) nazvao “scythian“,proglasivši ga izvrsnim za liječenje bolesti pluća.

Sladić zovu prirodnom dražejom protiv kašlja i sredstvom za iskašljavanje, s obzirom da pomaže kod liječenja upala gornjeg dišnog sustava. Ima protuupalno, antiseptičko i antibakterijsko djelovanje. Iznutra, sladić se koristi za liječenje astme, bronhitisa, kašlja, čireva na probavnom traktu, artritisa i alergijskih reakcija.
Izvana, sladić se koristi za liječenje herpesa, ekcema i šindre.


Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram