Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

MORSKI KOMORAČ
Crithmum maritimum

Sastojci

Jestiva divlja biljka koju se može naći na području Mediterana i zapadne Europe, uključujući Kanarske otoke i zapadne obale Velike Britanije i Irske, kao i na području Sjeverne Afrike i Crnog mora.

Prema mitologiji, Zeus je pobjesnio kada mu je Prometej ponudio tanjur pun kosti, umjesto dobrog komada mesa, tako da je ljudima ukinuo povlasticu korištenja vatre, što je bila iznimno stroga kazna. Tada je Prometej ukrao vatru s Olimpa te ju je
sakrio u utore biljke morskog komorača i vratio je ljudima. Za to djelo Zeus ga je oštro kaznio, tako što ga je svezao za stijenu dok mu je orao svaki dan kljucao jetru. Od tada se morski komorač povezuje s čovječanstvom i korištenjem vatre u primjerene i civilizacijske svrhe.

Povijest morskog komorača seže u doba antike. U antičkoj Grčkoj biljka je bila poznata po svojim blagotvornim svojstvima. Hipokrat je morski komorač smatrao jednom od najljekovitijih biljaka.

• Morski komorač dobar je za reguliranje poremećaja pigmentacije.
• Pospješuje antioksidacijsku zaštitu.
• Izbjeljuje smeđe mrlje.
• Pruža blistavost koži i poboljšava ten.
• Stimulira obnovu kože.
• Pruža izvrsne anti-age rezultate.


Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram