Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

MASLAČAK
Taraxacum officinale

MASLAČAK

Višegodišnja zeljasta zimska biljka sa žutim cvjetovima koji sliče malim proljetnim cvjetovima tratinčice. Ovo je uobičajena jestiva divlja trava koja raste u poljima i na obrađenoj zemlji. Može ju se naći diljem Europe, u Sjevernoj Americi i Aziji te je uobičajena na sjevernoj hemisferi.

Znanstveni naziv “Taraxacum officinale“ biljci je dan budući da je opetovano liječila poremećaje, smetnje i sve bolove u tijelu. Biljka je bila poznata i pod imenom “lavlji zub“ zahvaljujući nazubljenim listovima (od tuda potječe engleski naziv “dandelion”).
U prošlosti se korijen mrvio i koristio kao zamjena za kavu.

  • Bogat je vitaminima A, B, C i D, željezom, kalijem, magnezijem i kalcijem.
  • Maslačak je jedna od najmoćnijih diuretičkih i antioksidacijskih biljaka.
  • Maslačak smanjuje apetit i pomaže metabolizam masti i šećera.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram