Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

KOMORAČ
Foeniculum vulgare

KOMORAČ

Komorač raste u divljini u gotovo svim dijelovima Europe s umjerenom klimom, no smatra ga se autohtonim u području Mediterana.

U antičkoj Grčkoj komorač je bio poznatiji po imenu Maraton, s obzirom da je rastao u izobilju na području Maratona. Korišten je u terapeutske svrhe te je bio poznat kao simbol uspjeha. U Kini, Indiji i drugim državama koristilo ga se kao protuotrov za zmijske otrove, kao i kod otrovanja gljivama. Rimljani su žvakali komorač kako bi smanjili apetit, dok su ga puritanci žvakali za vrijeme posta kako bi se lakše nosili s glađu. Komorač se vješao u srednjovjekovnim domovima za sreću i kako bi se otjerali zli duhovi.

Hipokrat ga je koristio kao analgetik te je njime liječio iregularno krvarenje iz maternice.

  • Komorač ima antiseptičko, antimikrobno, antiiritacijsko i hidratacijsko djelovanja.
  • Pomaže kod povećanja mlijeka kod dojilja te regulira menstruaciju.
  • Pomaže probavu i liječi jetru od štete nanesene konzumiranjem alkohola.


Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram