Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

CIMET
Cinnamomum zeylanicum

CIMET

Cimet potječe s otoka Šri Lanke,a također je autohton u jugozapadnoj Indiji i Burmi.

Prema mitu, Feniks je cimet, mirisnu smolu i nard bacio u vatru iz koje je ponovnorođen.

Cimet se u kineskim zapisima spominjao već davne 2800. godine prije Krista, a koristilo ga se diljem svijeta. Na hebrejskom i arapskom cimet je opisivan kao “amamom“, što znači mirisni začin, dok su ga Talijani zvali “il canella“, što znači mala cijev, a što prigodno opisuje štapiće cimeta. Drevni Egipćani koristili su cimet u balzamiranju, dok ga je Hipokrat koristio za liječenje ženskih bolesti.

  • Eterično ulje cimeta ima antiseptičko, antibakterijsko, antigljivično, te stimulativno i osvježavajuće djelovanje zahvaljujući visokom sadržaju fenola i terpena.
  • Eterično ulje cimeta olakšava mentalni umor i stres te budi i podiže duh.
  • Idealan je za čišćenje i osvježavanje zraka.
  • Ulje djeluje protiv nadutosti te je idealno za liječenje loše probave (napuhanost, gubitak apetita i plinovi), kao i protiv bolova u trbuhu izazvanim dijarejom te protiv bolova povezanih s menstruacijom i menopauzom.


Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram