Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

VITAMIN C
L-ascorbic acid ili L-ascorbate

Sastojci

Vitamin C je vitamin koji je topiv u vodi, a neophodan je za normalan rast i razvoj. Biolozi sugeriraju da je antioksidacijsko djelovanje vitamina C prvo razvijeno u biljnom kraljevstvu prije otprilike 500 milijuna godina. Ljudsko tijelo ne može samo proizvoditi vitamin C, stoga je važno uzimati dosta hrane bogate vitaminom C.. Najbogatiji prirodni izvori vitamina C su voće i povrće, kao što su citrusi, bobičasto voće, kivi, crvena paprika, brokula i šipak.

  • Vitamin C je neophodan nutrijent i visoko učinkovit antioksidant koji djeluje kao štit od slobodnih radikala, a koje uzrokuje stanični metabolizam i drugi vanjski faktori.
  • Vitamin C štiti stanice kože i potpornu strukturu kože od UV zračenja.
  • Poboljšava ten i teksturu te usporava nastanak bora.
  • Pospješuje proizvodnju kolagena.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

Poizvodi koji sadrže ovaj sastojak

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram