Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

SASTOJAK

> vrati se

SUNCOKRET
Helianthus annuus

SUNCOKRET

Endemska biljka Sjeverne Amerike koja je kultivirana 1000 god. pr. Kr. Uspješno se uzgaja u cijelom svijetu, a naročito u južnoj Europi.

Prema antičkom mitu, mlada djevojka imenom Clytia zaljubila se u Heliosa, boga sunca, koji joj nije uzvraćao naklonost. Toliko je bila intenzivna njezina strast da je sve svoje vrijeme provodila gledajući u njega i nakon nekog vremena pretvorila se u suncokret, cvijet koji vječno okreće svoje lice prema suncu.

  • Bogat oleinskim i linolnim kiselinama, suncokret ima vrijedna nutritivna, hidratacijska i umirujuća svojstva.
  • Štiti kožu od posljedica uzrokovanih UV zrakama.
  • Štiti kosu od izbljeđivanja uzrokovanog UV zračenjem.
  • Koristi se u liječenju visoke vrućice ili kao oblog na rane, nateknuta područja i ugrize.

Informacije sadržane u ovom članku su isključivo informativne naravi te nam nije namjera davati zdravstvene savjete. Molimo posjetite liječnika za bilo koja pitanja o zdravlju.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram